Yksinkertainen Peli

Kysymys: Kuinka ryhdyn tuntemaan ylemmän voiman?

Vastaus: Ryhdymme tuntemaan ylemmän voiman vain siinä laajuudesa mihin saatamme itsemme sopusointuun ryhmän kanssa. Henkilö ei voi tuntea tätä voimaa yksin.

Tähän voimaan virittäytymisen tulisi olla sen (ryhmän) mukaan. Jos teen sen yksin, se tulee olemaan egoistista virittäytymistä. Ego johtaa minua. Kuinka paeta tästä tilasta?

Tarvitsen enemmän kuin pelkän halun paetakseni ja kohotakseni itseni yläpuolelle-tämä on yksilöllinen ja egoistien halu joka on olemassa miljoonissa ihmisissä meidän maailmassamme. Kuina tunnen nimenomaan tämän kyseisen voiman? Tunteakseni sen, minun täytyy tulla samankaltaiseksi sen kanssa.

On olemassa hyvin yksinkertainen luonnon laki: Voit aistia jonkin tapahtuman vain sillä tasolla, jossa olet koostunut siitä. Tarkoittaen, tunnen, kuulen, näen, maistan, ja haistan jotain. Tämä on sen vuoksi, että omaan tiettyjä ominaisuuksia jotka ovat myös läsnä tuntemassani tai tuntemissani asioissa. Muodon yhdenkaltaisuuden lain täytyy olla olemassa. Minun täytyy rakentaa itseeni laite, joka havaitsee ulkopulella olevia väreitä.

Oletetaan etä meillä on radio. Mitä teen kun käännän sen nappuloita? Säädän sitä; luon siihen tietynlaisen aallon. Jos ulkopuolella on olemassa samankaltainen aalto, antenni havaitsee sen resonanssin, taajuuden, samankaltaisuuden mukaisesti ja kuulen jotain ääntä; korvani aistivat ne.

Tämä tarkoittaa, että minun täytyy rakentaa itseeni vastaanotin, joka sisältää samankaltaisia voimia tähän voimaan (taajuuteen) liittyen. Jos haluan yksinkertaisesti tulla ulos itsestäni ja aistia sen, en saavuta mitään. Tämän vuoksi kokoamme ryhmän jossa en pelkästään pyri kohoamaan itseni yläpuolelle, vaan ennemminkin haluan kohota itseni yläpuolelle lahjoittamisen ominaisuudessa, rakkauden ominaisuudessa joka itse asiassa on tämän voiman ominaisuus.

On olemassa miljoonia, jotka haluavat poistua itsestään ja kohota minuuden yläpuolelle. Vie kuitenkin oman aikansa, ennen kuin he ymmärtävät että itsensä yläpuolelle kohoaminen voidaan toteuttaa rakentamalla siihen lahjoittamisen ominaisuus…Tämä on mahdollista vain ryhmässä, välillämme, kun ryhdyt yhtenäistymään toisten kanssa “rakasta lähimmäistäsi”-periaatteen mukaisesti. Sen jälkeen ryhdyt muuttumaan samankaltaiseksi tämän voiman kanssa ja ryhdyt aistimaan sen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed