Valon Aalloissa Seilaava Musta Laatikko

On hyvin vaikeaa selittää, mitä henkisyys on, sillä se on tunteen asia. Jos henkilö jakaa sellaisen tunteen, hän ymärtää mitä on kuvattu. Jos hän ei taas ole samalla tasolla saatika tunne mistä kirjoittaja puhuu, hän ei tule ymmärtämään yhtään mitään.

Kaikki työmme tapahtuu “Egyptissä”, maastapaossa, kun emme vielä tunne Luojaa, ylempää voimaa joka auttaa meitä kohoamaan vastaanottamisen halumme yläpuolelle. Tämä on valinnan aika, se on paras aika sillä siellä opimme kuinka työstämme itseämme omia halujamme vastaan.

Minun täytyy jatkuvasti kuvitella olevani jo lahjoittamisen tilassa, henkisyyden maailmassa, puhtaudessa, enkä luo yhtää jakavaa estettä Valolle joka täyttää koko todellisuuden. Kumoan persoonani, “itseni”ja vaikka tunnen erilaisia tiloja jotka kulkevat lävitseni, kerään yhteen erilaisia egoni reaktioita, minun tulee pyrkiä vain olemaan lahjoittamisessa.

Aivan kuten olisin jo henkisyyden maailmassa, olen upotettuna Valom mereen, jossa olen täysin sulautuneena siihen. Tämä on sen vuoksi, koska kaikki se joka erottaa minut Valosta on oma vastaanottamisen haluni, egoni, jota kuvastaa laatikko joka ei päästä lainkaan valoa läpi. Laitan tielleni esteitä, olen itse ainoa joka seisoo egonsa kanssa Valossa. Kaikki muu on korjattu ja valmiina, paitsi minä.

Vain minä näen tämän todellisuuden vääristyneenä ja että Luoja on paha kohtelee minua huonosti. Tämän lisäksi, koen että on olemassa toinen voima Luojan lisäksi.

Työmme on kuvitella tilamme oikealla tavalla, kuten se oikeasti on ei siten kuinka egomme sen näkee. Ei ole olemassa mitään muuta kuin Luoja, mutta egoni kertoo minulle että on olemassa useita muita voimia jotka tekevät päätöksiä, ja että siellä olen myös minä.

Minusta näyttää että tunnen ja päätän jotain itse, mutta tämäkään ei ole totta. Luoja lähettää minulle kaikki nämä tuntemukset, jotta näiden vaikutelmien kautta vastaanottaisin Hänet joka hetki, sitten kykenen kumoamaan itseni, ajatukseni jotka näennäisesti kuuluvat minulle ja jotka tunnen itsenäisesti. Jotta vastaanotaisn jotain ympäristöltä, ryhmältä ja koko ulkoiselta maailmalta. Sen sijaan minun tulee kuvitella että olen täysin Ylemmän Valon kontrollin alla, joka täyttää koko todellisuuden.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed