“Leikkiautojen” Peli

Kysymys: Seminaarin aikana yksi ystävä kertoi, että lapsena hänellä oli tapana leikkiä leikkiautoilla ja tuo leikki oli hänelle todellisuutta. Mikä estää meitä paljastamasta tänään, että kaikki mitä teemme ei ole peliä vaan todellisuutta?

Vastaus: Jos olisimme todella pelanneet, olisimme jo paljastaneet Luojan. Koko peli on ryhmän sisällä. Emme ole liittyneet yhteen tarvittavalla tavalla. Teimme valmistelevaa työtä, eikä se mennyt hukkaan. Odotimme maailman yleistä tilaa ja ilmapiiriä sekä meidän omaa sisäistä valmiutta. Olemme lopulta tulleet pisteeseen, jossa olemme valmiita toteuttamaan tämän valmiuden ryhmässä. Tällaiset ryhmät tulevat lisäntymään maailmassa.

Tämä voidaan toteuttaa vain pienissä, kymmenen henkilön ryhmissä. Jos ryhmä on suuri, se täytyy jakaa kymmenen henkilön ryhmiin ja sen jälkeen kierrättää. Sillä, kuka istuu vieressäsi ei ole merkitystä, sillä olet pajastamassa sydämesi pistettä. Et kiinnitä huomiota ystäväsi animalistiseen olemukseen. Voit olla pitämättä hänestä, hänen luontaisista ominaisuuksista johtuen – tämä tekee tilanteesta vain paremman. Tämä helpottaa löytämään yhteyden ystävän sydämen pisteeseen, ei hänen maalliseen ruumiiseen. Meidän täytyy toimia näin ja tätä kutsutaan “Leikkiautoilla leikkimiseksi”.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed