Instrumentti Ihmisen Olemukseen Tunkeutumiseen

Kysymys: Onko ihmisten karttamiseni erinomainen keino luoda sisäistä täydellisttyyä?

Vastaus: Kyllä, totta kai. Pyritään katsomaan toisiamme yksinkertaisesti siten, kuten katsomme hyviä ystäviämme ja lapsiamme ja tuntekaamme toisemme sellaisen tuloksena. Jos pyrin kuuntelemaan jotakuta siitäkin huolimatta että koen sen epämiellyttävänä ja pyrin ylittämään vihamielisyyteni, tulen tuntemaan toisen paremmin. Tämä tarkoittaa että olen hankkinut käsityskyvyn uuden instrumentin. Henkilö työntää minua pois, mutta siitä huolimatta ylitän välttämisen pyrkimykseni luomalla sisälläni olevista positiivisista ja negatiivisista tunteista erilaisen instrumentin jolla astua sisään ja ryhdyn tuntemaan sen.

Jos minulla ei ollut välttämisen pyrkimystä sitä (henkilöä) kohtaan, minun olisi hyvin vaikeaa ottaa siihen yhteyttä. Olisin yksinkertaisesti hyväksynyt kaiken vastaan tulevan positiivisessa muodossa ja liittänyt sen itseeni oman käsityskykyni mukaisesti. Kun teen sen vastakkaisela tavalla, aivan kuten työntyisin tähän sakeuteen, ylittämisen voimaan, silloin yhteys toiseen henkilöön on luotu sisälläni.

Sen vuoksi kasvaessani, ihmiset jotka aikaisemmin koin miellyttävinä paljastuvat minulle yllättäen epämiellyttäviksi, työntäen minua pois heidän luotaan ja heitä pois minun luotani. Minut on torjuttu. Ymmärrän kuitenkin, että kiitos tämän vastakkainasettelun, saan mahdollisuuden tunkeutua syvemmälle heihin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: