Liike Integroitumista Kohti

Kysymys: Mitkä ovat ihmiskehityksen neljännen integroidun tason, Adamin tason tuntomerkit?

Vastaus: Tällä tasolla on yksi tuntomerkki – liike kohti yleistystä, kohti yhteistä ihmisyyttä, keskinäistä yhteensulautumista, kaiken sen integroitumista, joka tapahtuu kaikilla tasoilla: kulttuurin, tiedeen, teollisuuden eri interaktioden, taloudellisten ja rahallisten siteiden jne.

Integroidun kasvatuksen ja koulutuksen avulla meidän pitää saavuttaa sellainen tila, jossa kykenemme poistamaan kaikki rajat ja vaputtamaan henkilö kokonaan, kun hän ymmärtää ja tajuaa, että hänen pitää vain tehdä työtä normaalin olemassa olemisensa tukemiseksi ja antaa kaiken muun integroidulle nousureitille, sillä hän löytää siitä täydellistä mukavuutta ja harmoniaa. Se muuttuu hänelle kaikkein tärkeimmäksi asiaksi ja määrittää tulevaisuuden yhteiskunnan.

Meidän ei kuitenkaan tulisi vielä puhua sellaisesta yhteiskunnasta, vaan muuttumisesta siihen suuntaan, sillä jos emme toivo vapaaehtoisesti itsekkyyden yläpuolelle kohoamista, tämä siirtymä voi tapahtua erittäin tuskallisella tavalla. Se tarkoittaa, että vastakkaiset, ristiriitaiset voimat voivat nousta ja se saattaisi johtaa maailmansotaan. On kuitenkin mahdollista tehdä tämä selittävän työn avulla ja juuri sitä yritämme tehdä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed