Ystävien Rakkaus

Henkilö maailmassame on samanlainen, kuin henkilö joka on hukannut polkunsa. Meidän aikanamme koko ihmiskuntaa voidaan verrata suureen ihmisryhmään, joka on hukannut kaikki lähtökohdat ja vaeltelevat ympäriinsä elämän pimeällä kentällä.

Ulospääsy tästä tilanteesta nousee oman egoistisen kehityksemme lopputuloksena, jossa luomme kiinteän yhteiskunnan. Se tarkoittaa sellaisten ihmisten etsimistä, jotka ovat ymmärtäneet että nykyinen tilanne on umpikuja ja että ainoa ratkaisu on kiinteän yhteyden luominen ihmisten välille.

Tässä tapauksessa elämän kenttä muuttuu villistä ja tyhjästä alueesta siunatuksi elämän  kentäksi, sillä siellä olevat ihmiset pyrkivät työstämään egoismiaan saavuttaakseen keskinäisen takeen ja näin ollen tullakseen yhdeksi Luonnon kanssa. Tällaisessa tilanteessa heidän polkuaan kutsutaan “lahjoittamisen poluksi”.

Koska egoistinen luontomme on täysin tämän polun vastakohta, on vain yksi keino määritellä tämä polku; olla kiinteän kasvatuksen ryhmässä, joka työskentelee “lähimmäisenrakkauden” kanssa ja jossa jokainen henkilö voi auttaa toista edistymään tarkalleen tätä polkua pitkin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed