Kolme Asiantuntijaa: Varautukaa Romahdukseen

Mielipide (Gerald Celente, Harry Dent, and Robert Prechter): “’Talouden elpyminen on ollut heikkoa, joten seuraava taantuma synnyttää mitä luultavimmin pahoja uutisia merkittävällä tavalla, hra Prechter kertoi USA Today:lle, sanoen, että markkinat näyttävät  ’hyvin siedettäviltä’ kolmatta kertaa 12 vuoden sisällä.

Hra Prechter kertoi USA Today:lle, että molemmat markkinat romahtavat takaisin alle matalimman lukunsa sitten talouskriisin huipupisteen maaliskuussa 2009. Työttömyysluvut romahtivat viime kuussa 8,3 %:iin, kolmen vuoden matalimpaan ja viikottainen työtömyys neljän vuoden matalimpaan.

”Silti hra Dent uskoo, että ihmiset jäävät ilman työtä jälleen 2013 tai 2014 ja USA:n markkinat tulevat romahtamaan, koska keskuspankit ovat pumpanneet niin paljon rahaa markkinoille, että ne ovat epärealistisen vahvat.

”Hra Celente kertoi USA Today:lle, että korkeampi työttömyysluku aiheuttaa yhteiskunnallista levottomuutta ja ero rikkaiden ja köyhien välillä kasvaa. Tämä antaisi epäilemättä Occupy Wall Streetin kaltaisille liikkeille lisää ravintoa.

Kommenttini: Ei kommenttia – ihmisten mentaliteetti tulee vain muuttumaan vararikon  ja tuhon uhan alla. Sillä välin voimme vain valmistella materiaalia ja levittää elämänlaadun parantamisen menetelmää niin paljon kuin mahdollista.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed