Koulusivistyksen Tarkoitus On Löytää Kutsumus Elämässä


Uutisissa (Budget.ru): ”Emme salli, että lapset kouluissa ovat vapaita, onnellisia ihmisiä. Ja ilman sitä opetus on turhaa.

”Ajattelemme yhä, että koulun pääasiallinen tehtävä on täyttää ihminen tiedolla mahdollisimman suuresa määrin, sen sijaan, että kehittäisimme luontaisia kykyjä. Koulujen täytyy tarkastella luontaisia kykyjä ja kehittää niitä ja ennen kaikkea opettaa henkilö siihen miten opiskellaan. Tänään koulut enimmäkseen pakottavat oppilaat muistamaan ulkoa.

”Koulusivistyksen tarkoitus on auttaa löytämään elämäntehtävä, oma elämänpolku. Muutoin, sen sijaan, että kehitämme sitä mistä lapsi on kiinnostunut ja mitä hän tarvitsee, hänen täytyy oppia ulkoa paljon turhaa tietoa, jota hän ei koskaan tule käyttämään. Jos emme muuta kouluja, emme voi rakentaa onnellista maailmaa.”

Kommenttini: Ongelma on syvempi: Ei ole kyse elämäntehtävästä, siitä että muututaan jonkin alan asiantuntijaksi, vaan siitä, että ymmärretään elämän tarkoitus, mitä sen seuruksena pitää elämässä saavuttaa – seuraavan ulottuvuuden paljastaminen, ylemmän maailman, josta tulemme ja jonne menemme tämän elämän jälkeen. Niin oudolta kuin se kuulostaakin, tämä on se todellisuus, jonka kabbala haluaa meille paljastaa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed