Joka Houkuttelee Maailmat

Kysymys: Edistyessäni, minun tulisi olla yhä kiitollisempi siitä seikasta että on olemassa Ylempi Voima joka auttaa minua edistymään. En kuitenkaan tiedä miten voin tehdä sen, miten voin luottaa Ylemmän Voiman olemassa oloon?

Vastaus: Älä luota siihen! Älä usko Ylempään Voimaan ennen kuin aktivoit voimasi alhaalta. Ei ole olemassa Luojaa ilman luotua. Edistymisemme tapahtuu ainoastaan suhteessa pyyntöömme, MANiin ja vaikuttamalla sen avulla luonnon voimiin.

Kun kabbalistit kuvailevat Partzufimeja, he kertovat meille vain antamisen/lahjoittamisen teoista. Sinänsä Partzufimeja ei ole olemassa. Juuri samalla tavalla he kirjoittavat ponnistuksistamme ja eksistenssistämme: Ei ole olemassa Luojaa eikä maailmoja; mitään ei ole ennen kuin henkilö aktivoi omat antamisen voimansa.

Kun henkilö aktivoi antamisen voiman, maailmat ilmaantuvat välittömästi, ei suhteessa häneen, vaan yleisessä mielessä, koska ne eivät muutoin ole olemassa. Koko todellisuutta, myös henkistä maailmaa ei ole olemassa ihmisen ulkopuolella. Sen kabbalan viisaus haluaa tuoda julki luvussaan ”Todellisuuden käsitys”.

Joten mihin henkilö voi luottaa? Ihmisen ulkopuolella ei ole mitään; kaikki löytyy  ainoastaan hänen sisältään. Jos emme pistä itseämme liikkeeseen, emme rakenna maailmojen järjestelmää.

Kun olen valmis antamaan, aistin välittömästi  Rajattoman Valon. Silloin, sen ja itseni välille syntyvät maailmat, viestintäjärjestelmä minun ja Rajattoman Maailman välillä. Jos en tee antamisen tekoja, silloin mikään ei ole olemassa.

Koko henkinen todellisuus (emmekä puhu aineellisesta maailmasta, koska se on kuvitteellinen) on olemassa ihmisessä vain siinä määrin kun hänellä on antamisen voimaa. Jos hänellä ei ole yhtään antamisen voimaa, silloin mikään ei ole olemassa. Voi sanoa että mitään ei löydy ihmisen ulkopuolelta ellei hän itse sitä rakenna, kehitä ja toteuta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed