Universaalinen Luonnon Laki

laitman_115_02Useimmat ihmiset ymmärtävät, että maailmassamme toimii vain yksi voima, kutsukaamme sitä Luonnonvoimaksi. He antavat sille erilaisia nimiä: yksi voima tai yksi Jumala. Kuitenkin, se ei ole mikään henkilö, – vaan laki, universaalinen yhtälö kaikesta luonnossa olevasta, jota Einstein oli etsimässä yhdistääkseen kaikilla olemassaolon tasoilla toimivat muut lait ja yhtälöt – yhdeksi.

Kabbala löysi tällaisen universaalisen yhtälön ikuisuuksia sitten: Sen toisella puolella on Valo (Y), toisella puolella halu vastaanottaa (X) ja keskellä toiminto (F), joka vastavuoroisesti yhdistää molempia, tasaamalla niitä: epä-itsekäällä ”sermillä” (Masakh). Tämä on kaava, – ja se on hyvin yksinkertainen!

Halumme “moninkertaistuu” sermin avulla ja ne yhdenmukaistuu Valon kanssa siten, että me, – siinä määrin kuin me seuraamme tätä kaavaa-, voimme ne hyväksyä. Ei ole mitään muuta, vain nämä kolme osatekijää!

Valo on aina vakio; se ei koskaan muutu.  Kuitenkin, samaan aikaan, halu muuttuu jatkuvasti ja se tapahtuu meistä riippumatta. Meidän tehtävämme on ylläpitää tasapaino Valon ja halumme välillä.

Tämä on ainoa yhtälö, joka esiintyy luonnossa.  Kaikki olemassa olevat lait ovat peräisin siitä: Kemian, fysiikan (liikkumattomalla halun tasolla), kasvitieteen ja biologian (vegetatiivisella tasolla), eläintieteen ja lääketieteen (animaalisella tasolla), psykologian (ihmisen havainnoinnin tasolla), ja lopuksi, – lait puhuvalla tasolla (ylempien maailmoiden tasolla).

Tätä kaikkea säätelee yksi ja sama yksinkertainen yhtälö. On sääli, ettei Einstein ei ole täällä tänään; hänen mielensä saisi viimeinkin levätä. Mutta, totta puhuen, hän oli menossa oikeaan suuntaan yrittäessään yhdistää valo (elämä) ja massa (asia, halu).

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed