Sivistynyttä Rinnakkaiseloa Vai Euroopan “Basaari”?

Kysymys: Oletetaan että myönnämme ulkomaalaisen työvoiman aiheuttavan meille harmia. Kuinka voimme hyväkyä jotain integraalimpaa ja positiivisempaa?

Vastaus: Yksi asia on kun puhumme perheestä, jossa ihmiset ovat pakotettuja saavuttamaan yhteisymmärryksen, tarkoittaen joko yhteiseloa tai eroamista. Jos taas puhumme egoismista joka ei velvoita meitä olemaan yhdessä, kuten esimrekiksi ulkomaisen työvoiman kanssa, silloin asia on täysin erilainen. Tällöin meidän täytyy ymmärtää kokonaisuuden välttämättömyys, maallinen ja sivistynyt yhteiselo jonka täytyy olla rakentunut kasvatukselle.

Minulta kysytään usein:

-Oletko Israelilainen

-Kyllä

-Onkso sinulla ongelmia naapureittesi (maiden) kanssa?

– Totta kai! Kuka ei tiedä tätä?

– Hyväksytkö maiden rajojen avaamisen? Voitko elää rauhassa heidän kanssaan?

– Totta kai!

-Miksi et sitten tee niin?

– Olen samaa mieltä! Mutta vasta kun olemme opettaneet toinen toisiamme.

En kykenisi asumaan naampurini kanssa samassa asunnossa ennen kuin välillemme kasvaisi täydellinen yhteisymmärrys. Jotta tämä tapahtuisi meidän täytyy läpikäydä kasvatus, ymmärtää yhteisesti, aistia ja tulla lähemmäs toinen toisiamme. Ilman tätä rajoja ei voi avata.

Euroopan rajat avattiin ja nyt he haluavat sulkea ne. Miksi? Koska 20 vuoden aikana he eivät keskittyneet ihmisten opettamiseen.

Sanoisin jopa että se oli Eurooppalainen “basaari”, ei markkinapaikka koska he eivät keskittyneet ihmisten integroituun kasvatukseen. Euroopassa on valtava määrä kulttuureita, kieliä, kaikkea! “Olemme Eurooppa!” Mitä itse asiassa olette, Eurooppa? On käymässä entistä selvemmäksi että se on täysin toisistaan eroavien ihmisten rypäs. Onko kaiken tämän ajan jälkeen yhtään globaalia Eurooppalaista yhteiskuntaa luotu jossa olisi jonkinlainen  yhteinen kulttuuri? Ei. Päinvastoin kulttuuriset erot alkavat ilmetä enemmän ja enemmän.

Toisin sanoen kasvatuksen tulisi edeltää kaikkia toimia.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: