Psykologinen Kehitys

Kysymys: Psykoterapeutin työ koostuu jatkuvista arvioista henkilön ongelmista. Lopulta henkilö alkaa ymmärtämään mitä hänelle on tapahtumassa.

Vastaus: Tehtäväsi ei ole muuttaa henkilöä psykoterapeutiksi. Sinun työsi on antaa hänelle tiettyjä oikeanlaisia ohjeita joita hän voi käyttää. Tällöin kaikki on hyvin kyseisessä annetussa tilassa. Hän voi palata muutaman kuukauden tai vuoden päästä, kosha hän muuttuu ja samoin hänen ympäristönsä ja ongelmat muuttuvat. Hän tarvitsee sinua.

Periaatteessa se (psykoterapeutin) rooli on hyvin erilainen. Olet ammattilainen ja henkilö tulee luoksesi kysymään neuvoa. Lyhyesti sanottuna, annat hänelle vain lääkkeitä ja se siitä.

Meidän tavoitteemme taas on kääntää jokainen henkilö itsensä spesialistiksi, koska henkilön tulee työskennellä jatkuvasti itsensä kanssa.

Henkilö löytää jatkuvasti vieraita alueita sisältään ja paljastaa reikiä, egoistisia ominaisuuksia, ajatuksia  ja haluja. Kun nämä asiat muuttuvat, ne laittavat henkilön uusiin tilanteisiin ympäristössään. Tämän vuoksi henkilön täytyy kehittyä jatkuvasti psykologisesti. Hänen täytyy olla mestari.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: