Kuinka Saavuttaa Itseluottamus Ja Vapaus

laitman_728_04Kysymys: Siitä lähtien kun aloin opiskelemaan Kabbalan tiedettä olen tuntenut olevani niin pieni, aivan kuin olisin pieni ambrio ja ajan kulussa tunnen aina vain enemmän epävarmuutta. Milloin saan todellisen varmuuden voimasta, joka kontrolloi koko universumia, asettaa kaikki vaikeudet tiellemme ja on ainoa tukeni lähde?

Vastaus: Useimmiten henkilö löytä varmuutta uskonnosta, kun hän uskoo luojaan joka on hyvä, joka pitää hänestä huolta. Tämä maailmankatsomus istuu syvästi henkilössä ja tämän takia Kabbalistit eivät puhu uskontoa vastan.

Kuitenkin tulee aika, jolloin henkilössä herää uusi halu ja menneisyyden usko ei enää rauhoita häntä. Hän kasvaa ulos ja kehittyy. Perinteiset toimet eivät enää riitä; hän haluaa tuntea Luojan.

Ihannetapauksessa meidän olisi pitänyt “kohota” uskonnosta (Dat) tietoon (Daat) ja ymmärtää mitä on kirjoitettu “Tunne Luoja”. Joka tapauksessa, todellisuudessa tämä ei tapahdu.

Todellisuudessa tämä on mahdollista saavuttaa vain liittymällä Kabbalistiseen ryhmään. Ei ole muuta keinoa. Ryhmän täytyy olla se paikka, jossa voit saavuttaa Luojan, lahjoittamisen ominaisuuden.

Epävarmuuden tunne tulee vain lahjoittamisen ominaisuuden puutteesta. Heti kun olet valmis lahjoittamaan, tunnet täydellistä varmuutta ja saavutat vapauden itsestäsi, tämä on siksi koska lahjoittaminen on Bina.

Sitten elät ilman pelkoa ja ainoa huolesi on “Milloin voin  lahjoittaa Luojalle?”. Toisin sanoen, milloin kohoan korkeammalle kuin Bina?

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed