Kaikkien Viisauksien Viisaus

Kysymys: Kuinka voin vakuuttaa itselleni henkisen työn kiireellisyydestä jos jatkuvasti  menetämme suunnan ja voimat matkallamme?

Vastaus: Päinvastoin, minun täytyy olla jatkuvasti huolissani oikeasta suunnasta ja voimista työn tekemiseen. Meidän tulee vain selkeyttää nämä asiat luomakunnan lakien mukaisesti. Tämä on se asia joka meidän tulee oppia.

Kabbalan viisaus kätkee sisäänsä kaikki viisaudet. Se tutkii henkilön yleistä luontoa. Kuitenkin tällä välin ihmiskunta ei ymmärrä että se on olemassa globaalissa verkostossa. Se sijaitsee pimeydessä ja on vajonneena täydelliseen tietämättömyyteen.
Ymmärtääkseen ympäröivän maailman, ihmiset jakavat sen erilaisiin osiin ja liittävät ne eri tieteenaloihin; fysiikkaan, kemiaan, biologiaan, eläintieteisiin jne. Tällä tavoin olemme „raapaisseet“ tiedonjyväsiä pimeyden vuoresta jossa nyt olemme.

Kabbalan viisaus taas selittää jokaisen alan yhden lain kautta. Se ei kumoa yleisiä, perinteisiä tieteitä. Kaikki lait jotka löydämme perinteisten tieteenalojen avulla kuuluvat vain pieneen osaan käsitystämme, egoistiseen haluun, joka on luodun luonteen vastakohta. Sen vuoksi meidän täytyy ymmärtää että Gmar Tikkunissa (korjauksen päätöksessä) tämä halu katoaa ja löydämme muita lakeja jotka voittavat ajan, liikkeen ja paikan. On olemassa toisenlaista fysiikkaa ja kemiaa; kaikki on erilaista. Tämä todellisuus on olemassa vain väliaikaisesti, kunnes astumme sisään todelliseen laajempaan maailmankäsitykseen.

Koko maailmamme on olemassa vain jotta jätämme sen ja löydämme itsenäisyyden. Se antaa meille perustason, alkupisteen, keskuksen ja itsenäisyyden ja erottaa meidät Luojasta. Se on kaukaisin paikka Ikuisuuden maailmasta, kaikkein syvimmälle pimeyteen upotettu, mutta tämä on erityisesti se piste josta kehityksemme alkaa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed