Sydämen Ja Mielen Välillä täytyy Olla Tasapaino

Tietyissä hetkissä kykenemme tuntemaan kaipuun lahjoittamiseen, antamiseen, läheisyyteen ja sydänten yhtenäistymiseen, mutta seuraavassa hetkessä viilenemme. Tämä johtuu siiät, että emme ole vileä korjattuja ja vaikutukset tulevat egolta.

Ego myöntyy lahjoittamaan hetkiseksi ja kiinnittyy toisiin egoistisesti tunteakseen yhtenäisyyden. Tunnen silloin ylpeyttä siitä, että kykenin yhdistymään ja juuri tämä pidättelee minua. Kuitenkin hetkeä myöhemmin uusi Reshimo (muisto) jäähdyttää innostukseni.

Joskus henkilö on valmis hyppäämään kymmenennestä kerroksesta. Hetken ajan hän on valmis tekemään epätoivossaan mitä tahansa ja hän kokee sydämensä särkyneen, mutta seuravalla hetkellä hn katuu sitä ja ryhtyy miettimään loogisesi. Tämä tapahtuu näin, sillä se täsmää henkilön omaan egoistiseen haluun.

Kuinka voimme olla korjatussa tilassa kauemmin, niin mieleltämme kuin sydämeltämmekin, ettemme katuisi tekemäämme päätöstä vaikkakin se on korkeammalla kuin me itse ja luontomme vastainen? Kuinka voimme heittää itsemme tietoisesti tilaan jossa olemme aivan kuin hyppäämässä kymmenennestä kerroksesta ilmaan ja ilmassa ollessamme tiedämme mitä meille on tapahtumassa, olla valmistautunut siihen ja haluta sen tapahtuvan?

Tämä ei ole hätiköity, särkyneen sydämen järjetön askel, vaan se on selvä, rationaalinen päätös. Tämä voi tapahtua vain jos sinulla on toinen, lahjoittamisen voima joka toimii vastaanottamisen voimaa vastaan. Valo joka toimii henkilössä mahdollistaa henkilön tällaiset toimet ja mahdollisuuden saavuttaa ilmoitettu päätös.

Henkinen tapahtuma ei tapahdu koskaan pelkästää sydämen halun mukaan; sen tulisi olla tarkoituksellinen ja sekä mielellä että sydämellä laskelmoitu tapahtuma. Mitä enemmän Ylempi Valo toimii ja loistaa henkilön yllä, sitä oikeanlaisempia päätöksiä hän kykenee tekemään, antaen elämänsä, sielunsa ja samaan aikaan olla kiinnittyneenä päätökseen pidemmän aikaa kunnes hän saa valmiiksi tason jossa on ja kohoaa seuraavalle.

Mitä tulee nykyiseen tasoon, henkilö ei vaihda päätöstään koskaan. Kun seuraava taso tulee ja halu kasvaa, hän putoaa ja kohoaa jälleen seuraavalle tasolle. Merkki edellämainitusta kehityksestä on jatkuva onnellisuuden tunne.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: