Kerro Minulle Kuinka Näet Ryhmän Niin Kerron Sinulle Kuka Olet

Kysymys: Missä jokaisen meistä tulisi aloittaa luomaan omaa ympäristöä?

Vastaus: Aloita inspiraation herättämisen tarpeesta ja tekemällä vaikutuksen jokaiseen ympäristön rakentamisen halullasi. Yritä kannustaa heitä ilman sanoja, että meidän jokaisen tulisi pyrkiä luomaan ympäristö joka velvoittaa meitä, muuttaa meitä ja tuo meidät lähemmäs jotta voimme yhtenäistyä. Tämä on välttämätöntä. Ilman tällaista yhteisöä, ilman oikeanlaista yhteyttä välilämme, ei ole paikkaa missä henkisyyden voi paljastaa. Henkisyys ja henkinen maailma on paljastettu vain yhetydessä välillämme.

Yhteytemme muoto välillämme on henkisen maailman muoto, se taso jolla henkilö on. Hetki vaikuttaa minuun ja haluan löytää sen, yhteyden taso ja vahvuus riippuu minusta. Samassa ryhmäsä on niitä, jotka näkevät sen (henkisen maailman) tasolla 50 ja niitä jotka näkevät tasolla 5 ja loput näkevät sen yhtä täydellisesti Gmar Tikkunissa (Viimeisessä Korjauksessa).

Henkisellä maailmalla ei ole ennalta määrättyä muotoa; kaikki riippuu henkilöstä. Tämän vuoksi tarvitsen kipeästi ympäristöä, jotta se velvoittaa minut käsittelemään sitä oikealla tavalla. Tämä on kaikki mitä tarvitsemme.

Itse asiassa kun näen että se on korjattu, näen että se on aina ollut niin ja vain minulta puuttui halu sen löytämiseen, minulta puuttui oikeanlainen herkkyys. Olemme myös nyt ryhmässä ja ympäristössä, joka on Gmar Tikkun, Ikuisuuden maailmassa. Se ei kuitenkaan rohkaise minua löytämään sitä. Tätä kutsutaan rukoilemiseksi, itseni arvostelemiseksi, kuinka palaan oikeanlaiseen asenteeseen ympäristön kautta. Meidän täytyy antaa sille paljon huomiota koska kaikki alkaa ja loppuu siellä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed