Britannia: Epärehellisyyden Buumi

Mielipide (The Independent): ”Britannian kansa on muuttumassa yhä epärehellisemmäksi ja heidän luottamuksensa hallitukseen ja liiketoiminnan johtajiin on vajonnut ennätyksellisen alhaiseksi, jonka keskellä pelätään, että valtio on suuntaamassa päin ’eheyskriisiä’.

”Valehteleminen, syrjähypyt, rattijuopumus, alaikäisten sukupuolisuhteet ja varastetun tavaran ostaminen ovat hyväksytympiä kuin kymmenen vuotta sitten. Mutta ihmiset ovat vähemmän suvaitsevaisempia sosiaalietuushuijauksia kohtaan…

”’Eheysongelma’ on mitä luultavimmin menossa huonompaan suuntaan, sillä nuoret ovat suvaitsevaisempia epärehellisen käyttäytymisen suhteen kuin vanhempi sukupolvi. Uusi keskusta tulee katsomaan tapahtumia, jotka ovat ilmenneet viimeaikojen skandaaleissa, niin kuin puhelinten hakkerointi, kansanedustajien kulut ja pankkitoiminnan kriisi.

”Luottamus kansanedustajiin, kaikista puolueista, romahti 36 pinnaa neljään prosenttiin viimekesäisten mellakoiden jälkeen. Ihmiset menettivät myös luottamuksensa nuoriin ja poliisiin. Vain 29 % ihmisistä uskoo hallituksen toimivan oikein, samalla kun 38 % luottaa liiketoimintaan ja yllättävän matala 42 % luottaa ei-hallituksellisiin järjestöihin.”

Kommenttini: On ilmeistä että vain kasvatus voi muuttaa yhteiskuntaa! Henkilö on sen yhteiskunnan tulosta, jossa hän asuu ja kehittyy. Ainoa tapa vaikuttaa muutokseen maailmassa on luoda oikeanlainen ympäristö.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed