Midwest Book Review Kirjasta, Oma Etu Vastaan Altruismi Globaalina Aikakautena

Midwest Book Review (Midwestin Kirja-arvostelu), yksi englanninkielisten kirjojen viidestä huippuarvostelijasta julkaisi hyvin myönteisiä kommentteja kirjastani ”Oma Etu Vastaan Alturismi Globaalina Aikakautena, Miten Yhteiskunta Voi Muuttaa Oman Edun Tavoittelemisen Yhteiseksi Eduksi” (Self Interest vs. Altruism in the Global Era: How Society Can Turn Self Interests Into Mutual Benefit).

Kirja tutkii ihmiskunnan olemassaoloa planeetallamme ja paljastaa miten kollektiivinen  itsekkyytemme on vaikuttanut yhteiskuntamme kehitykseen. Ymmärtämällä egoa ja sen alkuperää lukija huomaa uuden käsityskyvyn globaalista integroidusta olemassaolosta parannuskeinona yhteiskunnan epäkohdille. Se puhuttelee tämänhetkisiä yhteiskunnallisia ja poliittisia haasteitamme ja selittää miten voimme käyttää egoamme (itsekkyyttämme) ratkaisemaan ne, mieluummin kuin että jatkamme laskevaa kiertoamme, jossa ihmiskunta sijaitsee parhaillaan.

Midwest Book Review on merkittävä resurssi Internetissä kustantajille, kirjailijoille, kirjastoille, kirjamyyjille ja lukijoille. Seuraava ote on arvostelusta:

”Todeten, että yhteiskunnan tulevaisuus riippuu ihmisten yhteistoiminnasta, työskentelystä yhdessä yhteiskunnan hyväksi, todeten, että suuri osa yhteiskunnan rappeutumisesta viime vuosikymmeninä on tulosta narsismista ja ahneudesta, “Oma Etu Vastaan Altruismi” on erikoista ja suositeltavaa luettavaa heille, jotka uskovat, että toiveikkuus ihmisluonnossa ei ole tyystin menetettyä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: