La Nina “Linkitetty” Pandemiainfluenssaan

Uutisissa (BBC News): ”Yhdysvalloissa sijaitsevat tutkijat ovat huomanneet, että neljä viimeistä pandemiaa ilmaantuivat La Nina ilmiöiden jälkeen, joka tuo viileää vettä itäisen Tyynen valtameren pintaan.

”Siitä huolimatta neljä viimeistä pandemiaa – Espanjalainen influenssa, joka alkoi 1918, Aasian influenssa vuonna 1957, Hong Kongin influenssa vuonna 1958 ja sikainfluenssa vuonna 2009 –kaikkia näitä edelsi La Nina olosuhteiden periodi. Näillä pandemioilla on yhteistä se, että niiden ominaispiirre on ennen näkemätön viruksen lajike, joille ihmiset eivät ole kehittäneet vastustuskykyä.

”Linkki La Nina ilmiöihin ei ole ilmeinen. Viime aikojen tutkimus on kuitenkin näyttänyt, että tietyt villilintujen lentoreitit ja pysähdyspaikat muuton tai kuoriutumisen aikana eroaa El Nino ja La Nina vuosina.

”Nyt voimme tutkiskella virusperäisten perintötekijöiden virtausta osassa lintuja, sikoja ja ihmisiä – ja ehkä voimme saavuttaa jotakin tilastollisesti vankempaa ja saada paremman käsityksen mekanismista.””

Kommenttini: Olemme siirtyneet uuteen vaiheeseen, jossa maailma paljastuu meille yhtenä kokonaisena ja tämä velvoittaa meitä tulemaan samanlaisiksi. Tästä syystä tulemme alati huomaamaan isomman kytköksen kaikkien maailman osien välillä.

Jos alkaisimme yhtenäistyä, voisimme muuttaa itsemme ja uudessa integroitumisen ominaisuudessamme voisimme löytää maailman integroituna. Muutoin ”jokainen tuomitsee omien vajavuuksiensa mukaan” ja kun emme näe maailmaa yhtenäistyneenä ja emme suhtaudu siihen asianmukaisesti, ei niin kuin analogiseen järjestelmään, vaan epäjatkuvaan järjestelmään, silloin tunnemme epäjohdonmukaisuuden sen ja meidän välillämme kriisin muodossa. Tämä on vaarallisempi ”pandemia”.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post:

Next Post: