Päihdyttävät Itsemurha!

Uutisissa (Reuters): “Presidentti Barack Obama ilmoitti virallisesti kongressissa torstaina, että hän aikoo nostaa Yhdysvaltain velkarajaa 1,2 triljoonalla dollarilla kehottaen republikaaneja tasoittamaan vaalivuoden maksut joiden alijäämä ei ole hallinnassa.

“’Lisälainaa vaaditaan nykyisten sitoumuksien täyttämiseksi, Obama sanoi.’

“Ehdotettu lisäys nostaisi velan enimmäismäärän 16,394 triljoonaan dollariin.

Siirto demokraattien presidentiltä, joka haluaa tulla uudelleen valituksi marraskuussa, antaa kongressille 15 päivä aikaa äänestää paheksunnan päätöslauselmasta talousarvion valvontaa koskevan lainsäädännön ehdoin, joka hyväksyttiin viime vuonna.

“’Presidentin karkaava lainanotto uhkaa taloutemme perustaa ja jokaisen ahkeran amerikkalaisen taloudellista tulevaisuutta”, sanoi senaattori Jeff Sessions, merkittävä republikaani senaatin budjettivaliokunnasta.

“’Se tuo maamme lähemmäksi sitä mitä hänen omat tuolinsa verotuksen komissiosta kutsuivat ”historian parhaiten ennustettavissa olleeksi talouskriisiksi”’”.

Kommenttini: Kani ei pysty pääsemään pois kun se on boan silmien hypnotisoima. Se ymmärtää tämän, mutta yrittää olla ajattelematta, tahtoen olla päihtynyt, eikä kuulla tulevaisuudesta, kieltäen mahdollisuuden muuttaa sen käyttäytymistä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed