Aikuisten Uudelleenkouluttaminen

Kysymys: Millainen intergaalin kasvatuksen rakenteen tulisi olla? Kuinka meidän tulisi aloittaa aikuisen ihmisen koulutus?

Vastaus: Meidän tulisi todellakin olla mukana aikuisten koulutuksessa, mutta meidän täytyy kuitenkin laittaa maksimaalinen huomio lasten kasvatukseen koska aikuisten muuttaminen on todella vaikeaa. Toisaalta he tuntevat ympäristönsä korruption ja haluaisivat muuttaa sen. Kuitenkin yhteiskunnan muuttaminen tarkoittaa henkilön muuttumista. Henkilön muuttaminen on hyvin vaikeaa. Huolehatiessamme lapsistamme (jostain joka on meille tärkeää), tulemme muuttamaan myös itsemme.

Useimmat meistä ovat vanhempia. Kun olemme osana täysin uudenlaisen ympäristön rakentamisessa lapsillemme, kuten on sanottu “jos ei meille, niin lapsillemme”, kun otamme huomioon seuraavan sukupolven ja koulutamme heitä ryhdymme samanaikaisesti uudelleenkouluttamaan itseämme.

Kysymys: Tulisiko aikuisten kurssin sisältää valmennusta myös lasten opettamiseen?

Vastaus: Ehdottomasti! Kurssin tulisi sisältää vuorovaikutusta puolisojen välillä, vuorovaikutusta henkilön ja yhteiskunnan välillä, esimiehen, työntekijöiden ja lasten välillä, sekä lasten koulutusta. Henkilön tulisi olla yhteydessä kaikkiin kiinteällä tavalla.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed