Älä Kieriskele Ajassa

Ajan jouduttaminen, tarkoittaen tekojemme jouduttamista suhteessa “menneeseen”, “nykyiseen” ja “tulevaan” antaa meille tunteen elämästä, elinvoimasta. Mitä enemmän pysähtelemme emmekä työstä itseämme luotuina olentoina, sitä enemmän Luojan työ asettaa meille painetta. Tämä on samankaltainen kuin hybridiauton rakenne: jos akku on tyhjä, moottori käy polttoaineella.

Meidän täytyy järjestää itsellemme ympäristö, joka kannustaa meitä kehittämään voimiamme sen sijaan että kieriskelisimme ajassa, joka kulkee ohitse jälkiä jättämättä kun samaan aikaan valehtelemme itsellemme että kaikki on hyvin. Jos henkilö ei ole paineen alaisena ympäristönsä ja opettajansa puolelta, jos hän ei tunne henkisen maailman puutetta, hän ei voi edistyä.

Tämä paine voidaan tuntea sekä hyvänä että huonona. Meidän tulee kuitenkin selventää se itsellemme; meidän täytyy hyväksyä mielellämme mikä tahansa paine joka johtaa selvityksiin, yhteyteen, tehokkaampaan työhön eikä ole hallittu egoismimme hyvän ja pahan olon tunteina.

Jos haluamme edistyä, olla hieman kypsempiä emmekä jäädä pieniksi lapsiksi, meidän täytyy herätä. Heräämistä päämäärää kohti ei koeta miellyttävänä ja meidän tuliskin hyväksyä tämä järkeilyn yläpuolella.

Emme valitettavasti ole lapsia joilla on luonnollinen halu kasvaa, jotka rakentavat intohimoisesti asioita palikoista ja jotka eivät luovuta kun kaikki kaatuu ja tuhoutuu. Meidän täytyy saavuttaa sama voima joka työntää lapsia kehittymään: Saamme sen ympäristöstä ja opinnoista.

Jos koen että minulta puuttuu tämä voima, minun tulee tulla luennolle halun kanssa, negatiivisen latauksen kanssa, tunteen “mitä kaikkea en kyennytkään tekemään”-kanssa ja pyytää voimia. Jos et tunne riittävästi painetta yhdistymiseen ja edistymiseen tai vaatiaksesi sitä opettajalta ja ryhmältä, sinulla on syy tulla luennolle. Sinun täytyy tulla oikeanlaisen vaateen kanssa, täyden listan kanssa johon on listattu kaikki asiat mitä et kyennyt tekemään eilen ja nyt tulet särkyneen sydämen kanssa vaatien korjauksen voimaa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed