Ilo Kyynelten Läpi

laitman_127Kysymys: Onko olemassa merkkiä, joka voi auttaa minua näkemään olenko onnistunut herättämään ystävät ryhmässä vai en? Näyttävätkö he onnellisemmilta?

Vastaus: Vain lapsi voi tuntea iloa ilman syytä, mutta aikuinen ei. Hän voi iloita vain kun on suorittanut tehtävänsä: saavuttanut tavoitteensa yhtenäistyä Luojan kanssa.

Jos luet Kuningas Daavidin Psalmeja huomaat että hän ei lakkaa puhumasta Luojasta; hän joko itkee ja pyytää apua Luojalta tai Hänen siunaustaan. Nämä ovat kaksi vastakkaista tilaa ja henkilön täytyy pysyä molemmissa. Toisaalta, hän huutaa ja itkee, rukoilee Luojaa; toisaalta hän on iloinen että hänellä on tarve kääntyä Luojan puoleen, vaade Häneltä, että Luoja on antanut hänelle tämän mahdollisuuden.

Hänen kehonsa tai egonsa kärsii, mutta hänen sielu iloitsee tietäessään että, kiitos näiden tilojen, hän saavuttaa etuoikeuden kohota henkisyyteen ja yhdistyä Luojaan. Sen takia Psalmien kirja on kaikkien pyhin kirja, sillä huolimatta siitä kuinka Kuningas Daavid tuntee, hyvää tai huonoa, hän kokee adheesion Luojan kanssa.

Tämä on jotain, jota olemme edelleen kyvyttömiä ymmärtämään tai käyttämään oikeanlaisesti: käyttäydymme edelleen kuten pienet lapset. Kun jokin ei mene mielemme mukaan, vajoamme epätoivoon tai vaihtoehtoisesti kun tulemme iloiseksi jostakin, unohdamme kaiken muun. Olemme kyvytömiä pysymään näissä tiloissa yhtä aikaa ja se on sääli.

Tämä tarkoittaa, että henkilö ei voi kontrolloida itseään sillä hän ei osaa yhdistää läpikäytäviä tapahtumia oikein. Toisaalta, hänen täytyy käydä läpi nämä epämiellyttävät tilat, kun taas toisaalta hänen täytyy tuntea yhteys Luojaan, Häneen, joka lähettää nämä vahingot, sekavuudet ja ongelmat.

Mutta ryhmässä, jossa ystävien välillä on yhteys, tämä ei voi ilmetä koska ystävä on “kohoamisen” tilassa, toinen on “laskeutumisen” tilassa, kolmas ystävä on unessa ja niin edelleen. Täten henkilö kokee kaikki nämä tilat samanaikaiseti ja on liittyneenä niihin.

On ne jotka ovat vahvoja ja ne jotka ovat heikkoja, mutta kaikki heidän henkilökohtaisten attribuuttiensa mukaan kohtaavat ongelmia, ansoja ja hankaluuksia Ylhäältä. Jokainen käy ne läpi; ainoa kysymys on, kuinka nopeasti tilat antavat sijaa toisilleen.

Meille on annettu mahdollisuus “kiihdyttää” nopeutta 1000-kertaisesti tähän päivään verrattuna. Tämä tarkoittaa, että voimme saavuttaa henkisyyden, ei tuhannen vuoden kuluttua vaan juuri tällä hetkellä!

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: