Henkilöä Ei Voida Opettaa Ilman Yhteyttä Valoon

Kysymys: Miksi opetusjärjestelmä ei kehittynyt muuttuvan maailman mukana? Miksi opetamme lapsillemme saman kuin sata vuotta sitten?

Vastaus: Koska todellisuudessa ihmiskunta ei ole muuttunut. Vasta nyt sen on mahdollista paljastaa pahuus ja  se tapahtuu vain meidän avullamme.

Useat haukkuvat intohimoisesti opetusta, mutta mitään ei tapahdu. Itse asiassa, he toteavat yksinkertaisesti että voivat huonosti, mutta eivät löydä siihen todellista syytä. Nähdäkseen syyn, heidän täytyy kyetä vertaamaan toinen toisiaan. Täällä tarvitsemme Uudistavaa Valoa.

Paljastamme maailmassamme pelkästään pahuuden, emme sen yhteyttä hyvään. Tämä ei ole vielä pahuuden ilmentymä; kriteeriksi vaaditaan jotain muuta. Kyllä, voin huonosti, mutta en pysty jäljittämään sen syytä. Tehdäksemme niin, meidän tulee vetää Korjaava Valo puoleemme.

Lopputuloksena ihmiset ovat puhuneet opetuksen ongelmista viimeiset 50 vuotta, mitään ei kuitenkaan ole muutettu. Tämä osa-alue vaatii valtavia budjetteja sekä varoja ja koskettaa valtavaa määrää ihmisiä. Vanhemmat kärsivät, opettajat kärsivät, oppilaat kärsivät-ja kaikki ovat avuttomia.

Itse asiassa järjestelmä itsessään on konservatiivinen ja haluton muuttumaan. Vaikka tietäen sen, että he tarvitsevat muutosta, kukaan ei auta heitä ulos tästä tilanteesta. Ei ole olemassa selkeää ja tarkkaa ohjelmaa. Päinvastoin, ei vaadi paljoakaan tuhota kaikki mitä on olemassa. Tänä päivänä on selvää, että on välttämätöntä kasvattaa lapsi ihmisenä. Tämän toteuttamiseen on useita eri tekniikoita; Näyttää että olemme melkein siellä, mutta missä nämä ihmiset ovat?

Loppujen lopuksi, emme voi toimia ilman Korjaavaa Valoa. Kuinka ihminen voi saada sen, henkilö jokta puuttuu sydämen piste? Tehdääkseen tämän, henkilön tulee liittyä yhteen niiden kansssa joilla se (sydämen piste) on. Näin ollen vain me pystymme tuomaan maailmaan uuden kasvatusmenetelmän. Mikään muu ei auta; yhteys Valon kanssa, joka toimii haluissa, täytyy olla olemassa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed