Sadas Kirje

Kysymys: Muuttuuko pyyntömme Luojalle vahvemmaksi toistaessamme sitä monta kertaa?

Vastaus: Edistymme vain kiitos pyyntöjemme. Jos haluamme jouduttaa etenemistämme, meidän on opittava kysymään! Siitä syystä, että ei ole muita toimintoja henkisyydestä kuin pyynnön kohottaminen (kohottaa MAN), kaikki tekomme ovat suunnattuja kohottamaan ensimmäinen rukouksemme ja saada se hyväksytyksi yläpuolella.

Se on kuin kirjoitelma jollekin organisaatiolle tai rakastamallesi tytölle. Voit lähettää hänelle kirjeen toisensa jälkeen, kunnes hän vihdoin vastaa sinulle. Mutta jos hän vastaa sadanteen kirjeeseesi, et voi sanoa, että hän välttämättä vastasi juuri tuohon kirjeeseen. Hän vastasi kaikkiin sataan kirjeeseesi, jotka vaikuttivat häneen! Se ei tarkoita, että olisit voinut lähettää hänelle vain tuon sadannen ja siinä kaikki.

Näin me kehitymme. Kaikki nämä vuodet sinä kehityt, jotta vihdoin voit kohottaa MANin, rukouksen, vakiinnuttaaksesi oikeanlaisen pyynnön, eikä muuta. Kaikki aiemmat harjoitukset tapahtuivat, jotta tuntisit ja huomaisit tarkalleen mitä sinun pitäisi pyytää. Valo ei tarvitse sitä, mutta sinä tarvitset! Teet sen itse ja sen avulla luot astian, halusi, ja sitten Valo saapuu ja korjaa sen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed