Rahaa Valuu Euroopan Kriisiin

Uutisissa: ”Euroopan pankit lainasivat käteistä Euroopan Keskuspankilta sen ensimmäisen kolmen vuoden tarjouksessa uudelleen rahoittaakseen melkein kaksi kolmasosaa velasta, joka heillä on erääntynyt ensi vuodelle, huolen vallitessa, että markkinat pysyvät jäätyneinä.

”523 euroalueen lainanantajaa ottivat ennätykselliset 489 miljardia euroa Frankfurtissa sijaitsevasta keskuspankista  1,134 –päiväsissä lainoissa. Se vastaa 63% Euroopan pankkivelasta, joka erääntyy vuonna 2012 Goldman Sachs Group Inc:in analyyttikkojen mukaan.” (Lähde: Bloomberg)

Reutersin kolumnisti Felix Salmon, siteeraa Fitchin analyysiä, joka päättelee, että ”kattava ratkaisu Euroalueen kriisiin on teknisesti ja poliittisesti saavuttamattomissa.”  (Lähde: Reuters)

The Wall Street Journal  huomauttaa, että “tämä yllättävän rankka vaatimus 523:lta pankilta kolmevuotisille lainoille korostaa Euroopan talouskriisin vakavuutta, samalla  herättäen toivoa siitä, että toiminta auttaisi purkamaan sen, tai ainakin estämästä sen pahenemisen. Sijoittajat eivät vaikuttaneet vakuuttuneilta siitä, että lainat edistäisivät huomattavasti pankkien mahdollisuuksia.”  (Lähde: The Wall Street Journal)

Kommenttini: Eurooppa kohtaa hitaan tuskan! Tämä antaa aikaa oivaltaa sen tarpeen uuden ajatusmallin löytämiselle integroidun kasvatuksen toteuttamisen avulla.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed