Oppitunteja Uudesta Maailmasta: 80% Koulun Penkillä

Kysymys: Kuka opiskelee integroidun koulutuksen kursseilla: vain he, jotka ovat jääneet työttömiksi, vai kaikki?

Vastaus: Uskon, että työttömyysluvut tulevat olemaan hyvin korkeita. Me puhumme yhteiskunnan korjauksesta, siksi meidän pitää houkutella muitakin, kuin heitä, jotka ovat jääneet työttömiksi, myös kotiäitejä, eläkeläisiä ja yleensäkin ihmisiä, jotka eivät käy työssä. Osoittautuu, että 80 prosenttia väestöstä tulee olemaan valmis tälle kurssille.

Jos seuraavana päivänä henkilö työllistyy tai löytää rahatuloa, se ei tarkoita sitä, että hänen pitää jättää kurssi. Uskomme, että integroidun kasvatuksen kurssin loppuun suorittaminen tulee olemaan jokaisen velvollisuus ja ihmisten pitää jakaa työt keskenään, jotta he voivat kuluttaa vain pari tuntia päivässä työhön.

Nämä ovat isoja muutoksia tavanomaiseen lähestymistapaan nähden, mutta emme esittele niitä yksin; kriisi auttaa meitä, sillä se ei jätä meille muuta mahdollisuutta. Uskon, että tämä ei kestäisi enempää kuin vuoden.

Kysymys: Mitä tulee tapahtumaan tilapäisessä vaiheessa, kun emme vielä ole jakaneet töitä keskenämme ja siirtyneet lyhyempiin työpäiviin ja kun ihmiset eivät vielä ole menettäneet toivoaan vanhaan tilaan palaamisesta?

Vastaus: Uskon, että korkeat työttömyysluvut johtavat levottomuuteen, niin kuin myös hallituksen kyvyttömyys ja sen suunnan puute. Tämä tulee luomaan täydellisen anarkian tilan ja muuta vaihtoehtoa ei tule olemaan kuin vastaavan viitekehyksen omaksuminen. Tämä tulee tapahtumaan aika nopeasti; muutoin tulemme saavuttamaan yhteiskunnan totaalin romahduksen ja maailmansodan.

Kun hallitus ei kykene kontrolloimaan taloudellista järjestelmää, silloin se ei pysty kontrolloimaan mitään. Kun miljoonat kerääntyvät kaduille, silloin ei mikään armeija tai muu voima voi heitä pysäyttää. Hallitus tulee olemaan neuvoton. Kaikki ovat nähneet tämän tapahtuvan Syyriassa ja Egyptissä.

Jokaisen maan pitää ottaa huomioon paikalliset olosuhteensa ja kansallisen luonteensa. Esimerkiksi Kreikkalaisia et saa yhtä helposti koulun penkille kuin Saksalaisia. Saksalaiset tulevat opiskelemaan yhtä ahkerasti kuin he tekevät töitä tänään. Maat kuten Kreikka, siellä kansalaisia pitää houkutella jonkinlaisen korvauksen avulla.

Isoin ongelma kaikissa Euroopan maissa on vanheneva väestö, joka elää kodin, kahvilan ja pienten retkien välillä. Jokainen paikka on sellaisen ohjelman tarpeessa, joka on sovellettu paikallisiin olosuhteisiin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed