Tuo Itsesi Takaisin Elämään

laitman_075_02Kysymys: Miksi Luoja ei järjestänyt asioita siten, että voisimme tuntea jokaisen ruumiinosana omassa kehossamme?

Vastaus: Tämä on siksi, koska sinun täytyy paljastaa lahjoittamisen muoto sen vastakohdasta. Vihasta, vastaanottamisesta ja riistämisestä naapuriasi kohtaan, sinun täytyy saavuttaa rakkaus ja yhtenäisyys.

Kuvittele, että saisit yllättäen selville suurimman vihamiehesi, jonka haluaisit murskata ja tuhota käyttäen kaikkia mahdollisia teloitustekniikoita, olevan oikeastaan poikasi josta et tiennyt mitään, aivan kuten elokuvissa.

Et ymmärrä tätä nyt, mutta yritä astua ryhmän sisälle ja kuvittele että olet kääntämässä taajuutesi yhteisen halun suuntaan. Älä katso kasvoja, vaan katso halua jonka jokainen jakaa ja tutkii sen sisällä. Sen halun kautta tunnet että olet ympäröity erityisillä sieluilla ja vain sinä katsot heitä sivusta. Yritä astua heidän sisäänsä ja kumota itsesi täydellisesti.

Tämän itsensä mitätöinnin kautta ryhdyt elämään! Pysy tässä ajatuksessa koko ajan ettei se katoa mielestäsi. Tee päätös, että tästä lähtien haluat katsoa maailmaa näin.

Yritä pysyä tässä tunteessa huomiseen, uusien sitä jatkuvasti ja tuomalla takaisin tätä kuvaa. Sitten, seuraavala luennolla olet valmis herättämään sen eloon! Tulet kuvittelemaan mitä sijaitsee näiden halujen sisällä jotka ovat yhdistetty toisiinsa: Kuinka Partzufim AB ja SAG toimivat ja mitä Rabbi Shimon kertoo ystävilleen. Kaikki tämä puhuu vain tästä halusta ja yhteydestä sen osien välillä.

Halut jotka ovat puhtaita tai epäpuhtaita, korjattuja tai vielä korjaamattomia: kaikki on yhden järjestelmän sisällä, jonka olet nyt paljastamassa. Haluat paljastaa elämän, tämän järjestelmän elinvoiman ja itsesi sen sisällä kuten myös ymmärtää kuinka kaikki toimii. Juuri tästä kaikki Kabbalistiset kirjat puhuvat ja sinä haluat tämän tulevan paljastetuksi.

Kun yhteydet halun kaikkien osien välillä ja harmonia kuinka ne toimivat tulee paljastetuksi, tämän käytännönläheisen oikean, toimivan järjestelmän paljastusta kutsutaan Luojan paljastumiseksi. Tämän jälkeen Luoja tai tämä yhteys tulee paljastumaan enemmän ja enemmän, mikätarkoittaa maailmojen asteilla kohoamista kohti aina suurempaa Luojan paljastumista.

Luojaa kutsutaan Bo-Reh:ksi, tarkoittaen “tule ja katso” kuinka järjestelmä toimii yhteisessä lahjoittamisessa, kuinka Valo operoi halujen tai Kelim:in sisällä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: