Syy Riemuun

Kysymys: Jos henkilö toteuttaa oikealla tavalla integroidun kasvatuksen menetelmää, silloin hän saavuttaa riemun tuntemuksen, joka on hyvin harvinainen jokapäiväisessä elämässä. Voitko sanoa pari sanaa tästä tuntemuksesta?

Vastaus: Meidät on luotu tavalla, jolla halumme täyttyy yhden integroidun halun ja ajatuksen sensaation avulla. Tämän seuraavan tason, Luojan tai Luonnon paljastuminen, täyttää kokonaan tyhjyytemme. Tästä syystä, henkilö, joka edistyy integroidun täyttymyksen suuntaan tuntee täyden helpotuksen ja ennen kaikkea, hän kohoaa kaikkien maailmamme rajoituksien yläpuolelle, ajan, paikan, etäisyyden ja liikkeen yläpuolelle. Hän lakkaa vähitellen aistimasta kehonsa, sillä hän aistii kaiken integroidussa halussa, eikä henkilökohtaisessa halussaan. Hän ei enää aisti fyysisen kehonsa kuolemaa.

Edessämme on löytöjä, joista jokainen meistä alitajunteisesti unelmoi. Toivomme kykenevämme selkeästi näyttämään tämän ihmisille ja että he ymmärtävät, että luonto esittää ne ison löydön kera. Miljoonien vuosiemme kehitys on saattanut meidät tähän. Nyt olemme astumassa sisään uuteen maailmaan.

Konventio ja kaikki mitä teemme tänään on tarkoitettu, jotta voimme paljastaa syntymämme. Aivan kuten vauvan on siirryttävä äidin kohdusta maailmaan, niin meidänkin pitää ponnistella kaikkine voiminemme, jotta voimme vihdoinkin syntyä ja silloin se muuttuu helpoksi selittää muille. Toivon tämän pian tapahtuvan.

Kysymys: Onko meillä siis syytä riemuun?

Vastaus: Yhteys ja keskinäinen riippuvuus, jonka maailma nyt huomaa, sen kyvyttömyys poistua umpikujasta, johon itsekkyys on sen johtanut ja menetelmä, joka vähitellen paljastuu maailmalle, tulee kohta yhtenäistymään ihmisen tietoisuudessa. Siten tulemme olemaan kykeneväisiä aistimaan ratkaisun ongelmaan ja alamme toteuttamaan sitä täydellä voimalla.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: