Sisäinen Huoli Tulevasta Maailmasta

Raskasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi” – tämä kyky on ainoa tavoitteemme, henkinen havainto jonka on tarkoitettu täyttää kaikki halumme. Tämä tarkoittaa huolta koko maailman tilasta, kuinka paljon me ihmiset, koko ihmiskunta kehitymme kohti hyvää tilaa.

Erinäiset vaikutteet tulevat varmasti näyttämään ihmisistä hyviltä ja tietyt-pahoilta. He voivat vastustaa ja kieltäytyä hyväksymästä meitä tai jopa ylenkatsoa meitä kuten pienet lapset jotka eivät ymmärrä mitään. Loppujen lopuksi he ajattelevat meillä olevan erilainen näkökanta tavoitteeseen, maailman tulevaisuuteen.

Tämän sisäisen huolen tulee olla elossa jokaisessa teossamme ja ajatuksessamme ja sen tulee johdattaa meitä. Jos henkilö tuntee tämän huolen, se tarkoittaa että hän on asennoitunut oikealla tavalla. Jos henkilö etsii useita erilaisia päämääriä eikä tämä huoli ohjaa häntä eikä se ole hänen sisällään, tämä on merkki siitä, etä “Israelin, Tooran ja Luojan”(henkilö pyrkii suoraan Luojan luokse, Korjauksen Valo ja Luoja) eivät kohtaa hänessä. Tämä on ainoa asia jonka vuoksi toimimme ja opiskelemme.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed