Meillä On Hyvä Mahdollisuus Tulla Kuulluksi

Kysymys: Olet menossa pian kiertueelle Eurooppaan; kuinka Euroopan ryhmät voivat auttaa? Jos kaikki ryhmät yhtenäistyvät, muuttaako se tilanteen?

Vastaus: Fokus ei ole suoranaisesti Euroopan ryhmien yhteydessä – joka on toki tärkeää, vaan maailmanlaajuisessa levitystyössä. Meidän täytyy yhdistyä; meidän täytyy lähettää materiaalimme useisiin eri organisaatioihin mukaanlukien EU Brysselissä. Tulemme lopulta näkemään tulokset.

Näemme jo nyt positiivisia tuloksia yhteistössä YK:n kanssa. Heidän virallinen dokumentti koulutuksesta oli käytännössä katsoen suora “kopio” materiaalistamme.

Meidän täytyy ymmärtää että meille on annettu mahdollisuus tulla kuulluksi, koska ihmiset tiedostavat jo toivottomuutensa. Kun he kuulevat meiltä ymmärrettäviä asioita, he voivat käyttää niitä jollain tasolla. On kuitenkin tilanteita joissa henkilön asema ei salli hänen tehdä näin, vaikka hän olisikin täysin samaa mieltä kanssamme.

Meidän täytyy kuitenkin tehdä parhaamme tavalla tai toisella. Euroopan ryhmien täytyy yhdistyä ja aloittaa tavoitteellinen levitystyö Brysselin eri hallintoelimiin. Meidän ei tule unohtaa internetiä ja sen Euroopan osaa. He tulevat lopulta kuulemaan meitä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed