Ruokainflaation Painajainen On Saavuttanut 40% Maailman Väestöstä

Uutisissa (Business Insider): ”Yhdessä yössä uhka kiristyksistä Kiinassa moninkertaistui elintarvikkeiden hintainflaation tuloksena. 18 tärkeimmän vihanneksen ruokakori koki 62,4% korotuksen vuosittaisessa vertailussa marraskuun kymmenenä ensimmäisenä päivänä.

”Mutta miten todennäköisiä ovat kiristykset Kiinassa?

”Epäileväiset neuvonantajat kokevat, että nyt ollaan lähellä varmuutta, perustuen poliittisiin tosiasioihin Kiinassa. Se tosiasia, että pääministeri Wen Jiabo valitsi supermarketin paikaksi lehdistötilaisuudelle kommentoidakseen inflaation vastaisia toimenpiteitä tänään, on osoitus siitä miten vakavasti Beijing ottaa kasvavien hintojen mahdollisen häiritsevän vaikutuksen kassakoneeseen.

”Mutta se ei ole ongelma pelkästään Kiinassa. 40% maailman väestöstä, Kiinassa, Intiassa ja Brasiliassa kokevat elintarvikehintojen räjähdysmäistä kohoamista hintainflaation tuloksena.”

Kommenttini: Tämä ei ole nälänhädän uhka, vaan ruokamellakoiden, levottomuuksien sekä väkivallan, jotka tulevat vaikuttamaan enemmän kuin puoleen väestöstä maapallollamme. Ainoa pelastus on ottaa välittömästi käyttöön integroitu kasvatus ja organisoida yhteiskunta uudelleen kohtuullisen kulutuksen yhteiskunnaksi. Muutoin ihmiskunnan on edettävä kärsimyksen kautta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed