Aikakauslehti ForeWord Kirjasta, Integroidun Yhteiskunnan Psykologia

Myönteisiä kommentteja johtavalta kirja-arvostelijalta kirjasta IntegroidunYhteiskunnan Psykologia (The Psychology of the Integral Society). http://www.forewordreviews.com/reviews/the-psychology-of-the-integral-society/

Kirja Integroidun Yhteiskunnan Psykologia on minun ja Anatoly Ulianovin kirjoittama ja käsittelee integroidun ja globaalin kasvatuksen tarvetta kriisin ratkaisemiseksi. Se sai myönteistä kritiikkiä aikakauslehti ForeWordin viimeisessä julkaisussa, toiseksi tärkein kirja-arvostelija maailmassa.

ForeWord Reviews on painettu aikakauslehti ja online arvostelupalvelu, joka vaikuttaa lukioiden, kirjan myyjien, ostajien, kustannusalan sisäpiirin sekä kirjastojen valintoihin. Sen julkaisu tavoittaa 20,000 ihmisen yleisön ja kotisivuilla vierailee kuukausittain n. 150,000 yksityistä kävijää.

Kirja selittää integroidun yhteiskunnan tuntomerkit, jossa kaikki osat myötävaikuttavat yhteiskunnan hyvinvointiin ja menestykseen, näin ollen muodostaen ainoan kestävän tavan elää.

ForeWord Reviews kirjoittaa, ”Yhteiskuntana me kulutamme niin paljon aikaa kilpailuun ja yliotteen saamiseen, että yksinkertainen ”yhteistyön” käsite kuulostaa jo itsessään uraauurtavalta…”

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed