Useita Ongelmia, Yksi Syy

Olemme viime aikoina tarkastelleet useita ongelmia maailmassa, eritasoisia kriisejä jotka on ilmaistu eri tavoin. Mitä tahansa ihminen tekee, hän näkee ettei menesty missään-ei lastensa, perhensä, työnsä itsensä tai ilmaston suhteen. Loppujen lopuksi kaikkein tärkein aspekti, turvallisuuden ja tarjonnan, tarkoittaen taloudellista järjestelmää tuhoutuu ja kukapa tietää onko ihminen kykeneväinen tuottamaan itselleen olemassaololleen tarvittavat asiat.

Kaikkien näiden asioiden on tarkoitus tuoda meidät siihen käsitykseen, että yksi syy aiheuttaa kaikki nämä ongelmat. Kuten tiedämme Kabbalan tieteestä, ei ole olemassa mitään muuta kuin ylempi voima, “Ei ole ketään muuta kuin Hän.” Tämä yksi voima paljastuu meille jatkuvasti erilaisissa muodoissa, kehityksemme perusteella.

Joko kehitymme hyvää tietä, inspiraation, halun ja pyrkimyksen kautta tai kehitymme kärsimyksen polun kautta,  pyrkimättä tavoitteeseen vaan ennemminkin juosten vastentahtoisesti sitä vastaan pyrkiessämme pois nykyisestä tilasta.

Sen vuoksi kaikki se, mikä tulee paljastetuksi jokaisen sisällä ja jokaisen välissä, kaikki se mitä emme pysty tekemään välillämme olevassa yhteydessä, tavoitteen saavuttamisessa, kaikessa-meidän täytyy liittää kaikki tämä yhteen vahvaan, yhteiseen korjauksen vaatimukseen. Sen jälkeen, opintojen kuluessa ja erityisesti Zoharin Kirjaa lukiessa, Valo saapuu ja korjaa miedät.

Jos pyrimme tavoitetta kohti niin paljon kuin mahdollista suhteessa tasoomme, silloin Valo tekee tehtävänsä. Sen vuoksi kaikki se, mikä näyttää meistä pahalta yhteiskunnassamme, levitystyössä, polun ymmärtämisessä, yhteydessä toisten kanssa, meidän täytyy yrittää pyytää tämän korjausta jonain, joka on yhteistä meille kaikille.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed