Kysymyksiä OWS:ista (Vallatkaa Wall Street)

Kysymys: Postissasi “Anti-Wall Street Protest In New York” kirjoitit: ”Tämä ei ole vielä kriisin tuntemus tai kriisin vastainen protesti, niin kuin Israelissa, vaan pelkästään opiskelijoiden vapausleikkiä.

Ei tri Laitman, tämä ei ole opiskelijoiden vapausleikki. Protesti on vetänyt puoleensa hyvin eri-ikäisiä ja eri ammattialojen mielenosoittajia. Nämä protestit ovat heijastuneet samanaikaisesti moneen kaupunkiin läpi Yhdysvaltojen ja ovat täydellinen perusta keskinäisyysliikkeen (Arvut) istuttamiselle.

Vastaus: Olet oikeassa, se muuttuu nopeasti, varttuu ja kehittyy.

Kysymys: Koen vahvasti, että olemme yhtenäisyyden voiman tarpeessa. Levitysprojektissa 99%:lle useat meistä kirjoittavat aitoja ja innoittavia sanoja. Vastaukset näihin posteihin kuulostavat kuitenkin usein siltä kuin olisimme unelmoivia typeryksiä, epätietoisia ihmiskunnan luonteesta. Sanat eivät muuta ihmiskuntaa, vaan yhtenäisyys ja intentio sanojen takana. Pystymmekö jatkamaan henkisen intentiomme ja yhtenäistymisemme vahvistamista?

Vastaus: Olet oikeassa, vain keskinäinen tae joukossamme, tuo yksi prosentti voi vaikuttaa 99 prosentiin ja havahduttaa heissä pyrkimyksen kohti yhtenäisyyttä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post:

Next Post: