Kansakuntien Köyhyys

Uutisissa (Business New Europe) : “Voi olla murheellista elää muuttuvan talouden maailmassa. Hyperinflaatio voi tuhota henkilön omaisuuden muutamassa kuukaudessa. Työsi voi olla merkityksetöntä ja huonosti palkattua-kunnes menetät sen. Sen jälkeen voit pudota köyhyysloukkuun, koska sosiaaliturva ei ole riittävää.

“Lokakuussa Yhdysvaltojen hallinto julkaisi tilastot, joista ilmeni, että yksi seitsemästä Amerikkalaisesta, toisin sanoen 49 miljoonaa ihmistä, eläää köyhyydessä. Tämä on korkein lukema laskennan 53 vuotta sitten alkamisen jälkeen. Kaksi viikkoa tämän jälkeen  Englannin (UK) kansallisen Tilastotieteiden Yksikkö julkaisi tilaston, jossa työttömien määrä oli korkeimmillaan 17 vuoteen ja nuorten työttömyys oli historiallisen korkealla…..Espanja lisäsi vettä myllyyn ilmoittamalla valtion työttömyysprosentin olevan 23%-korkeimmillaan ja korkeimmillaan Eu:ssa.” Katastrofi on paljastumassa kehityvässä maailmassa.

Läntinen maailma kävi tämän kaltaisen kivun läpi vuosisatoja sitten selvitäkseen hyperinflaatosta, kroonisesta työttömyydestaä ja köyhyydestä. Nämä kolme haastetta ovat kuitenkin tulleet jälleen todellisiksi.-ja suurin osa näistä oli nähtävissä jo ennen vuoden 2008 kriisiä

Ilmassa on todisteita, että uusi ja vanha Eurooppa ovat menossa eri suuntiin. Onko tämä kuitenkin  alamäki sen lainaryöpyn jälkeen , johon länsi meni tämän vuosisadan alusta lähtien?…se monopoli, josta Länsi on nauttinut viimeiset 500 vuotta on hajonnut ja uusien talouksien kohoaminen on ylittänut miellyttävän länsimaisen elämäntyylin.

Kommenttini: Sivilisaation  kehittyminen on  objektiivinen prosessi ja on mahdotonta jättää se huomiotta. Huomiotta jätettävät muutokset yhteiskunassa johtavat virheisiin ja ottamatta huomioon maailman kehityksen, se tulee romahtamaan. Yhdeltä suunnalta kehittynyt maailma ei kykene toteuttamaan luonnon uutta asennetta sivilisaatioita kohtaan, fakta on,  että se pakottaa meidät perustamaan sisäisen yhteyden välillemme , keskinäisen takeen yhteiskunnan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed