Tutkimuslaitos ARI: Tapaaminen YK:n kanssa

Tiistaina tutkimuslaitos ARI:n johtokunnan  jäsen  ja Yhdysvaltojen toiminnanjohtaja Seth Bogner tapasi YK:n kansliapäällikön Ban Ki-Moonin. Tämä tapaaminen oli lisätoimenpide syyskuun tapaamiselle apulaispääsihteeri tri Asha Rose Migiron kanssa. Bogner esitti Ari instituutin integraalin kasvatuskurssin, joka on tarkoitettu maailmanlaajuiseen käyttöön. Hän välitti myös viestimme siitä, että kun kriisiä lähestytään rakentavasti se voi olla mahdollisuus kauan haetulle yhteiskunnalliselle ja globaalille muutokselle.

1 tammikuuta, 2012 kansliapäällikkö aloittaa toisen toimikautensa, jolla hän tekee kasvatuksesta administraationsa pääasiallisen teeman. Hänen toisen toimikautensa  hyväksymispuheessa hän painotti tarvetta ”parantaa kykyämme toimittaa kuin yhtenä” ja ”aikaansaada yhä kytkeytyneempiä pisteitä maailman haasteiden keskuudessa”.

YK vaikuttaa olevan valmis kuuntelemaan viestiämme. He ovat pyytäneet meitä kommentoimaan kansliapäällikön kasvatussuunnitelmaa ja he ovat kutsuneet meitä jatkamaan yhteistyötämme auttaaksemme muotoilemaan heidän kasvatusohjelmansa. Seuraava tapaaminen on jo suunniteltu. Samalla kun emme voi olla varmoja yhteistyön lopputuloksesta YK:n kanssa, olemme toiveikkaita ja se tosiasia, että YK on halukas kuuntelemaan meitä on iso läpimurto, jota voimme käyttää hyödyksemme levittääksemme viestiämme maailman yhtenäistymisestä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed