Puhdasta hyötyä

Puhdasta hyötyäKysymys: Odotamme 7,500 ihmisen osallistuvan konventioon ja siihen tarvitaan valtava miehistö joka työskentelee pitääkseen  huolta näistä ihmisistä. Jokainen ei kuitenkaan ole halukas osallistumaan tähän työhön. Miten voimme auttaa muita ymmärtämään tämän työn tärkeyden?

Vastaus: Voitte oppia ulkomailta tulevilta ystäviltämme. He tuhlaavat tuhansia taaloja lentolippuihin voidakseen osallistua konventioon ja viettävät sitten kolme päivää työskennellen keittiössä. Me emme kykene näkemään heidän suuruuttaan.

Sitä paitsi konventio alkaa valmisteluilla. Meidän täytyy tarjota ruokaa kaikille osanottajille, järjestää välttämättömät laitteistot ja paviljongit ja huolehtia lukemattomista muista asioista. Tämä vaati monen kuukauden esivalmistelut.

Olemme tehneet tätä työtä jo useita vuosia, emmekä luullakseni pystyisi saavuttamaan yhtään mitään jos emme tietäisi miten paljon henkisesti hyödymme tästä. Tämä tuo mukanaan suunnattoman hyödyn. Vaikka arvioitkin sitä itsekeskeisesti, on sinun etusi mukaista nähdä mahdollisimman paljon vaivaa tämän eteen.

Yleisesti ottaen kaikki hyödyllinen vaatii vaivannäköä sinun osaltasi, mutta tässä on kyse henkisestä hyödystä puhtaimmassa muodossaan. Ystäviä eri maista saapuu osallistuakseen tähän työhön, koska he ymmärtävät että juuri niin yhtenäisyys paljastuu. Silloin myös puhdas hyöty näyttäytyy.

Toivokaamme että yhä useampi ihminen haluaa osallistua tähän. Ei ole kyse siitä ettemmekö selviä ilman heidän fyysistä apuaan, mutta jos he tuovat mukanaan halun osallistua, silloin me voimme jakaa henkisen hyödyn heidän kanssaan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: