Kietoutuneena Yhtenäisyyden Pilveen

Kysymys: Mitä tarkoitetaan kaikkien ajatustemme ja halujemme suuntaamisella kohti luojaa? Miten voimme sisällyttää Luojan tähän koko prosessiin?

Vastaus: Ensinäkin meidän pitää tehdä kaikki mahdollinen voitavamme kytkeytyäksemme yhtenäisyyden aistimiseen. Meidän tulisi tauotta aistia tämä yhtenäisyys häiriöiden yläpuolella, joita koemme ajatuksissamme ja haluissamme. Mitä ikinä teenkin, teen sen tuntien, että ryhmä sijaitsee sisälläni. Jos voit, yritä kuvitella, että Luoja myös täyttää meidät ja sijaitsee sisällämme.

Varoitan sinua: Emme tule kauaa pysymään yhtenäisyyden tilassa, jonka tunsimme konventiossa. Jokin isompi häiriötekijä tulee ilmaantumaan, enkä silloin kykene kytkeytymään tovereihin ja takuulla unohdan myös Luojan.

Nämä ongelmat annetaan minulle tahallaan, jotta yritän liittää itseni ryhmään ja anoa apua Luojalta, vaatia, että Hän suorittaa korjauksen. Luoja on lahjoittamisen ja rakastamisen ominaisuus ja minä haluan lahjoittamisen ominaisuuden sijaitsevan keskuudessamme.

Jos emme näe itseämme aineellisena kehona, vaan pikemminkin suljemme silmämme ja aistimme kentän, jossa jaamme yhteisen sensaation, silloin häntä, joka tasapainottaa, täyttää ja ylläpitää tämän tuntemuksen, pääasiallinen voima, joka järjestää, luo ja ylläpitää tämän kaiken, kutsutaan ”Luojaksi”.

Lahjoittamisen voima joka sijaitsee luomisessa on Luoja, eli hänen etupuolensa ja vastaanottamisen voima luomisessa on Hänen selkänsä. Ja minä olen Yesh Mi Einin (olemassaolo puuttumisesta) mustassa pisteessä, joka sijaitsee lahjoittamisen ja vastaanottamisen voimakentässä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed