Kaksi Reittiä ”Aatamin” Tason Saavuttamiseksi

On olemassa kaksi reittiä ”Aatamin” tason saavuttamiseksi: kärsimyksen reitti ja Valon reitti. Ollessamme tässä maailmassa alimmalla tasolla, me yllättäen oivallamme tönäisyn, joka toi meidät ryhmän luo, yhteiseen korjaamattomien sielujen järjestelmään.

Kuinka hyvänsä, meillä on kaikki keinot: opettaja, kirjat ja ohjeistus siitä miten aloittaa korjaus ja samaistua ”Aatamin” järjestelmään, joka sijaitsee Atzilutin maailmassa. Jos yhtenäistymme ja haluamme olla kuin Aatami, lahjoittaaksemme Luojalle ja sillä lailla samaistuaksemme Häneen, silloin, tästä yhteisestä Aatamin järjestelmästä, opintojemme aikana, vastaanotamme Ympäröivän Valon tai ”Ohr Makifin” vaikutuksen. Se korjaa meidät vähitellen ja kytkee meidät yhteen kokonaiseen.

Kaikki riippuu siitä missä määrin yritämme kokoontua ryhmään, opiskella yhdessä lähteistä ja pyrimme saavuttamaan luomisen tarkoituksen. Nämä ovat keinot saavuttaa korkeampi tasomme. Kaiken kaikkiaan meidän pitää päätyä ”Aatamin” tilaan.

On olemassa kaksi edistymisen reittiä kohti päämäärää: Valon reitti, jolloin vedämme puoleemme Valon vaikutuksen, sekä kärsimyksen reitti, jolloin olemme ryhmässä, mutta emme oikein halua edistyä. Tämä tuottaa meille suuria ongelmia, sillä vuodet vierivät, emme tiedä mitä tehdä itsemme kanssa ja miksi emme edisty. Johtuen siitä tosiasiasta, että emme käytä meille annettuja keinoja, edistymisemme muuttuu hitaaksi, vaikeaksi ja pitkäkestoisiksi. Toisin sanoen edistymme kärsimyksen reitin avulla.

Jos vain voisimme nousta itsemme yläpuolelle ja yhteen puristetuin hampain pyrkiä kohti toisiamme ja nähdä, että vain siinä kytköksessä välillämme, tulemme löytämään onnellisen ja täydellisen tulevaisuuden, silloin viipymättä paljastaisimme korjauksen Valon sisässämme, Ympäröivän Valon, joka kytkee meidät yhteen. Tuossa kytköksessä aistisimme oitis ylemmän maailman.

Meiltä puuttuu suunnattu hyökkäys itsensä madaltamiseen ja lahjoittamisen ominaisuuden kohottamiseen sekä toisten rakastamiseen itsemme yläpuolella. Toivon, että kykenemme saavuttamaan tämän tulevan konvention aikana. Me omaamme vaadittavat olosuhteet, jotta voimme tehdä siitä totta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed