Tehtävämme On Vaatia. Valo Hoitaa Loput

Ratkaiseva kongressia edeltävä viikko on saapunut. Nämä ovat erityisiä, uuden tilan vastaanottamista edeltäviä päiviä. Vaatiaksemme uutta tilaa, meidän täytyy valmistella itsemme oikealla tavalla, olla varmoja siitä että otamme sen vastaan ja olla valmiina. Silloin se tapahtuu.

Kaikki riippuu meistä. Meille on annettu tilaisuus, kaikki on valmiina ja se kuinka menestyksekkäitä olemme sen vaatimisessa, riippuu vain halustamme.

Toivomme että liitämme voimamme yhteen ja onnistumme luomaan pyynnön. Tämä on kaikki mitä tarvitsemme, ei muuta. Toinen puoli tulee Ylhäältä.

Sen vuoksi ei ole mitään syytä kulkea koko matkaa ja olla ystävällinen pyrkien tekemän kaiken itse. Emme voi olla “kivoja”, meidän tarvitsee vain haluta sen tapahtuvan.

Puolet on sitten helpompaa. Meidän täytyy vain ajatella tätä: kuinka tehdä pyrkimys ja vaade, huuto. Sen jälkeen ylempi voima saapuu. Meidän tarvitsee vain piirtää raja ja ymmärtää mihin meidän osamme päättyy. Tämä helpottaa henkilön valmistautumista Luojan paljastumiseen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed