Kolme Kongressia Edeltävää Päivää

Kysymys: Puhuit kolmen viimeisen Joulukuun kongressia edeltävän päivän tärkeydestä. Mikä on paras keino valmistautua näinä kolmena päivänä?

Vastaus: On olemassa kolmen päivän muutoksen käsite (siirryttäessä) tilasta toiseen. Näiden kolmen päivän aikana henkilön täytyy jättää mennyt tila ja muuntautua vähitellen neutraalista tilasta uuteen.

Tämän vuoksi neuvomme ihmisiä jotka pyrkivät yhdistymään kunnolla kongressissa (pohjimmiltaan, kongressi on yhtenäistymisemme), pitämään tämä ajatus, tämä tunne ja odottaa yleistä yhtenäistymistä erityisesti kolmen kongressia edeltävän päivän aikana. Tämä auttaa heitä kokemaan yhtenäisyyden korkeammalla intensiteetillä ja paljastamaan ainakin osan ylemmästä maailmasta heille itselleen. Odotamme juuri tätä keskinäisiltä toimiltamme.

Kongressi ei ole tavallinen tapahtuma, johon kokoonnumme laulamaan, osallistumaan luennoille, tanssimaan ja kokoontumaan ystävien kanssa. Kongressi on ennen kaikkea yhtenäistymisemme yhteen keskinäisen takeen haluun. Kun muodostamme tämän halun, tunnemme siinä välittömästi seuraavan kehityksemme tason, joka on olemassa maailmamme ulkopuolella. Pohjimmiltaan tämä on se mihin pyrimme.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed