Sydän Jossa Me Kaikki Sulamme

Kabbalan viisaudesta tiedetään, että ainoa keino muuttaa mitä hyvänsä on Uudistavan valon  avulla. Se ylläpitää elämämme, se elävöittää kaiken ja aikaansaa kaikki muutokset. Valon ominaisuuksien mukaan halu ja koko luomisen reitti alusta loppuun on juurrutettuna Valon luonteeseen – miten muuttaa ainetta, halua vastaanottaa, saattaaksemme sen muodon vastaavuuteen itse Valon kanssa.

Me asetamme tämän aineen Luojan, Valon käsiin ja voimme havahduttaa ja tehostaa sen vaikutusta itseemme ja tekemällä niin kiihdytämme kehitystämme. Koska itse kiihdytämme kehitystämme haluamalla sitä ja paljastamalla halumme yhä enemmän, valo vaikuttaa evoluutioomme enemmän ja toteuttaa merkityksellisemmän teon sitä kohtaan. Näin tunnemme edistymisemme hyvänä ja haluttuna. Lisäämme tosiaan oman osamme evoluution prosessiin, joka virtaa ”aikanaan” (Beito), lisäyksen nimeltään ”ajan kiirehtäminen” (Achishena), sillä kaipaamme samaan paikkaan ja muotoon, johon Valo haluaa meidät tuoda.

Mistä tiedämme tämän? Kiitos pyrkimyksien, joita teemme yrittäessämme nähdä itsemme kytkeytyneinä yhteen, yhdeksi mieheksi, yhdeksi sydämeksi, ilman keskinäisiä eroja, siinä määrin havahdutamme Valon, joka lahjoittaa tälle kytkökselle, pyrkimyksillemme kytkeytyä jopa isommalla intensiivisyydellä kuin silloin kun se toimii tavanomaisen evoluutiollisen suunnitelman mukaan nimeltään ”aikanaan”. Tällä tavalla voimme kiihdyttää aikaa.

Havahduttaaksemme Valon vaikutuksen haluun, meidän itsemme pitää kuvitella, että yritämme kytkeytyä sydämiin ja omaksua Valon muodon, keskinäisen lahjoittamisen ominaisuuden. Meidän pitää visioida tämä siinä määrin, että jokainen meistä kadottaa oman olemassaolonsa tuntemuksen ja me kaikki yhdessä saavutamme ykseyden joka sisältää jokaisen: ryhmän, sielun, joka muodostuu yksittäisitä sydämistä. Ja silloin Valo lahjoittaa meille ja saattaa teon loppuun.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed