Todellisuuden Kaava Yhdellä Muuttujalla

Nykyinen tilamme on kuvitteellinen. Kabbalistit vertaavat tämän maailman käsitystämme henkilöön, joka on menettänyt tajuntansa ja kokee erinäisiä värinöitä aivoissa, tiettyjä satunnaisia impulsseja jotka aiheuttavat illuusion ja harhaanjohtavan kuvan hänessä. Tämän vuoksi henkilö kokee olevansa elossa ja olevansa olemassa todellisessa maailmassa, havainnoiden sen kuten joskus tapahtuu unissa. Todellisuudessa, tässä (illuusiossa) ei ole mitään todellisesta todellisuudesta.

On olemassa useita erinäisiä keinoja, joilla voimme auttaa itseämme tässä tilassa, herättää itsemme tai pyrkiä kohti heräämistä. Kun olemme mielikuvitusmaailmassamme, idea on, että pyrimme kuvittelemaan todellisen tilan, joka on täysin riippumaton maailmastamme.

Olemme olemassa siinä todellisessa tilassa liittyneinä yhden halun kautta. Kukaan ei havainnoi itseän yksilönä, vaan jokainen havaitsee tämä ykseyden. Ei ole kumpaakaan, “minua” tai “meitä”, koska “me” on useiden “yksikköjen” (yksilöiden)summa.

Ei kuitenkaan ole olemassa summaa; on vain yksi ykseys, jossa sijaitsemme ilman eroja välillämme! Meidän täytyy nousta nyt havaitsemastamme  (harha)kuvitelmasta “Ei ole ketään muuta kuin Hän” tilaan, jossa on vain Yksi, ei mitään muuta. Kaikki mikä on Hänen ulkopuolellaan on seuraus tajunnanmenetyksestä. Meidän täytyy pyrkiä kuvittelemaan tämä tilanne.

“Kaikki mitä on olemassa on yksi sielu.” Tämä on todellisuuden kaava ja se määrittää työmme sijannin ja elämämme muodon, joka meidän täytyy saavuttaa. Ryhdymme piirtämään käytäytymistämme tästä pisteestä, suhteista ja teoista, kaikki nämä asiat ovat vain opittu maailmassa, jossa olemme tällä hetkellä. Ei ole olemassa fyysisiä kehoja, koko tätä maailmaa ei ole olemassa; sydämemme ja mielemme kohoaa tälle ykseyden tasolle.

Jokaisen (yksilön) pyrkimyksen seurauksena, ryhdymme havaitsemaan sitä todellisuutta ja mit siellä tapahtuu. Perustamme sen mukaisen yhteyden välillemme ja ymmärrämme opiskelemamme materiaalin sekä asenteemme maailmaa ja levitystyötä kohtaan.

Päämme täytyy olla tämän Ykseyden sisäpulella, kun kehomme täytyy olla erotettuna Hänestä ja sen tulee vain seurata ohjeita. Silloin näemme kuika yksinkertainen tämä polku todella on. Tärkein asia on ensikosketus todellisuuden ja voiman kanssa, jota kutsutaan; “Ei ole muuta kuin Hän.”

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed