Anna Minulle Mitä Toivot Minulle

Zoharin Kirjaa ei ole tarkoitettu opiskeluun, vaan pikemminkin pyytääksemme siltä korjausta. Sillä ei ole väliä missä henkilö sijaitsee, missä tilanteessa tai mielentilassa, kuinka paljon hän ymmärtää ja mikä hänen suhtautumisensa on elämään. Sillä ei ole väliä minkälainen ihminen hän on. Jos hän avaa kirjan, hänen tulisi pyytää selvennystä, edistymistä. Yksi pyytää ymmärrystä ja toinen, mahdollisesti, parempaa elämää.

Meidän tulee ymmärtää, että tämä kaikki ei ole hyvin tärkeää verrattuna pyyntöön saavuttaa päämäärä. Mutta en tiedä mikä päämääräni on. Aivan niin kuin se on elämässä: Jos olisin kyennyt lukemaan Zoharia kaksivuotiaana, silloin olisin pyytänyt jotain hyvää, joka olisi saattanut näyttää elämäni päämäärältä. Mutta mitä olisin pyytänyt, leikkikalua?

Tämä tarkoittaa, että minun ei tarvitse pyytää haluni mukaan: voidakseni hyvin, ollakseni onnellinen tai päinvastoin. Aikuiset esimerkiksi syövät jotain ja nauttivat siitä. Minusta se on hapanta tai suolaista, mutta he nauttivat siitä. He tekevät asioita, joista minä en saa nautintoa, enkä ymmärrä miksi he ollenkaan sitä haluavat jne.

Jos puhumme aidosta tilasta, joka minun pitäisi saavuttaa, ei tekoja, ei täyttymystä eikä mitään muuta kriteeriä, joka auttaa minua päättämään mitä pyytää. Kabbalistien mukaan lukiessa Zoharin Kirjaa voit pyytää mitä ikinä haluat. Mutta en tiedä mitä haluan, sillä olisin mieluummin ilman näitä haluja. Minulla ei kuitenkaan ole vaihtoehtoa….

Henkilön pitää lähestyä Zoharin lukemista pyynnöllä siitä mitä kirja itse haluaa hänelle antaa. Tämä on varmasti oikea asia tehdä. Se on sama kuin olisi älykäs vauva, joka ymmärtää, että hänen tulee pyytää aikuiseksi varttumista, muuttumista viisaaksi, vahvaksi, terveeksi ja menestyksekkääksi sen mukaan kuin Zohar sen näkee.

Joten pyrkikäämme pyytämään tätä, ja tehköön Zoharin Kirja kanssamme mielensä mukaan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed