Sen Täytyy Tapahtua Tässä Ja Nyt

Sillä hetkellä kun saavumme kongressihalliin meidän tulisi liittyä välittömästi suureen, yhteiseen haluun, olla valmiina yhteyteen ja odottaa sen tapahtuvan tässä ja nyt! Meidän täytyy ajatella että se tapahtuu välttämättömästi tässä ja nyt (kuten on sanottu jokapäiväisestä Messiaan saapumisen odottamisesta). Tämä on kutsu toimintaan ja se todella tapahtuu.

Ei riitä että henkilö pelkästään saapuu kongressiin – meidän täytyy valmistautua sitä varten. On hyvä ajatus opiskella kongressimateriaalia etukäteen, uusilla asioilla yllättäminen ei ollut osa kongressisuunnitelmaani. Päinvastion, mitä enemmän tiedät materiaalista ja mitä enemmän puhun näennäisesti tutuista asioista suhteessa haluumme joka on suunnattu lukemaamme, kuulemaamme ja opiskelemaamme, pystyn tuomaan todella uusia selityksiä.

Haluaisin nähdä kongressissa ihmisiä, jotka ymmärtävät ja tuntevat materiaalin ja tietävät etukäteen mitä aion sanoa. Luentojen aiheet ja lähteet ovat löydettävissä kongressiin valmistavasta materiaalista. Meidän täytyy opiskella sitä, sillä siellä (kongressissa) ei tulisi olla yhtään yllätyksiä. Kaikki kehityksemme tulisi tapahtua sisäisesti, yhdistymällä ja paljastamalla uusia tiloja.

SItä kutsutaan edistymiseksi. Materiaalin sanat voivat olla samoja, mutta niiden jättämä vaikutus ja niiden paljastama syvyys tulee olemaan jotain uutta. Tulemme tuntemaan ne uudella tavalla ja uudella tasolla.

Näinollen meidän tulisi opiskella materiaali ja laulut ulkoa, jotta ne kaikki olisivat meille tuttuja. Tämä on hyvin tärkeää. Maistettuamme jotain ja maistamalla sen uudelleen, se tuntuu miellyttävältä ja uudelta. Kun taas maistamme jotain ensimmäistä kertaa, tuskin aistimme sen makua.

Samaa on sanottu synnistä: Ensimmäistä rikettä ei pidetä syntinä, sillä henkilö ei tiennyt mitä tulee tapahtumaan ja yksikertaisesti vain kokeili sitä. Mutta heti kun hän on “maistanut” ja haluaa jatkaa, kuten Adam joka sanoi Tiedon Puusta: “Söin ja syön lisää!”, silloin tämä on jo ongelma.

Näin ollen meidän tulisi “maistaa” kongressin materiaalia etukäteen, jotta kongressissa itsessään jatkamme “syömistä” ja havaitsemme todellisen maun. Ei riitä että luemme puoli sivua ja kuvittelemme olevamme valmiita. Meidän täytyy rakentaa astiat, käsityksemme työkalut ja järjestää ne kuten vaivaisimme ja lämmittäisimme taikinaa. Meidän täytyy lämmittää itsemme näin. Yleinen valmistautuminen määrittää sen, tulemmeko tuntemaan jotain vai emme.

Mitä valmistautuneempia olemme, sitä nopeammin pystymme saavuttamaan sekä sydämen että mielen. Jos molemmat toimivat oikealla tavalla, tulemme saavuttamaan (Luojan) paljastumisen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed