Vasta-alkajien Kysymyksiä Opinnoista

Kysymys: (hepreankielisestä blogista): Kuuntelen jatkuvasti kanava 66 kotona. Olen liitoksissa siihen ,mutten ymmärrä kaikkea. En ole ryhmässä ja kuuntelen (kanavaa) vain kotona. Onko tämä tarpeeksi?

Vastaus: Jos pystyt vain tähän, se riittää.

Kysymys: Minut kutsuttiin Kabbala luennolle tälläviikolla ja tein enne osallistumista hieman taustatutkimusta. Törmäsin artikkeliin numerologiasta ja huomasin oman numeroni olevan 4. (artikkelissa) sanottiin vahinko, hajoaminen ja kuolema. Olen hyvin huolestunut luetuani tämän. Onko tämä totta? Mitä voin tehdä?

Vastaus: Älä lue muita kuin meidän lähteitämme. Muut ovat amatöörien kirjoittamia artikkeleita, jotka eivät tunne Kabbalan viisautta vaan vain luulevat ymmärtävänsä sitä. Kabbalisti on henkilö, joka sai tietonsa todelliselta opettajalta perimyslinjassa Abrahamista tähän päivään. Minun neuvoni: Heitä pois numerologian kirja ja lue ennemmän sivuiltamme aloittelijoiden materiaalia.

Kysymys: Kuinka minun tulisi käyttäytyä töissä ja kotona ihmisten kanssa jotka eivät opiskele Kabbalaa ja kuinka minun tulisi käyttäytyä iltaisin ryhmässä?

Vastaus: Älä puhu Kabbalasta kenellekkään töissä tai perheen ja ystävien kanssa. Puhu siitä vain silloin kun teet levitystyötä. Ryhmässä voit olla vilpitön.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed