Älä Menetä Hetkeä

Kysymys: Ihmiset eivät ymmärrä miten voimakkaasti ympäristö vaikuttaa heihin. He kuvittelevat toimivansa itsenäisesti. Miten voimme kertoa heille ympäristön vaikutuksesta?

Vastaus: Tavanomaisen viisauden mukaan ”pahuus” on vain sitä kun vahingoitamme toisiamme. Joten olkaamme hyviä toisillemme ja yhtenäistykäämme, ei Luojan tähden, ei epäitsekkäästi, vaan voidaksemme hyvin.

Tämänpäiväisessä globaalissa maailmassa tarvitsemme hyvän, universaalin kytköksen. Ihmiset, joilla ei ole mitään yhteyttä kabbalaan, puhuvat siitä, asevoimien miehet, pragmaattiset poliitikot, tiedemiehet ja muut asiantuntijat mukaan lukien. He kaikki myöntävät, että vallitseva tilanne ei jätä meille valinnanvaraa. Jotta meillä olisi tulevaisuus, meidän täytyy yhtenäistyä.

Itsekkyytemme ei kuitenkaan anna meidän yhtenäistyä. Voidaksemme kohota sen yläpuolelle, meidän pitää ottaa käyttöön uusi, kokonaisvaltainen kasvatusmuoto ja opettaa integraalin maailman lait. Tosiasiat ovat saaneet asiantuntijat muuttamaan mielensä ja meidän pitää muuttaa yleisön mieli samalla tavalla.

Minun pitää työskennellä yhteiskunnan hyväksi, ei epäitsekkyydestä, vaan siksi, että olen osa sitä. Näin se vain on.

Näin jokainen tulee hyväksymään asian. Kaikki riippuu siitä miten esitämme sen, selityksistämme, joiden pitää perustua kiistämättömiin tosiasioihin. Yksittäisten luotien sijaan, tarvitsemme ”massiivisen pommituksen”, joka sisältää lainauksia artikkeleista sekä merkittävien henkilöiden  sanontoja, jotka yksimielisesti vahvistavat asian paikkansapitävyyden. Lopulta vain avaamme näyttämöoven heille ja he esittävät roolinsa ja suorittavat koko työn.

Meidän pitää kerätä tietoa sekä arvostettujen asiantuntijoiden mielipiteitä ja tuoda heidän äänensä äänekkäästi kuuluviin. Tänä päivänä tämänkaltaista tietoa löytyy kosolti, meidän pitää vain valmistella tieto ja saattaa se julkisuuteen, mitä pikemmin, sitä parempi.

Jopa Kiinalaiset alkavat puhua kytköksestä, sillä hekin huomaavat oman kriisinsä, joka on jopa pahempi kuin Euroopassa. Kaikki muuttuu nopeasti ja arvaamattomasti. Käännät omenan, joka näyttää punaiselta ja maukkaalta ja yllättäen huomaat, että sen toinen puoli on täysin mätä. Tämä ongelma on maailmanlaajuinen, ei henkilökohtainen.

Huippukokoukset päätyvät nollatulokseen. Johtajat eivät ole vain avuttomia, vaan kykenemättömiä tekemään yhtään mitään. Itse asiassa kukaan ei odota heiltä enää mitään merkityksellistä sanottavaa. Huippukokoukset ovat muuttuneet muodolliseksi rutiiniksi ja niiden tulokset vastaanotetaan suurella fatalismilla.

Maailma on epätoivossa ja tämä siirtymävaihe, niin kauan kuin epätoivo ei valu yli ja muutu mellakoiksi ja sodiksi, on se, jonka avulla meidän tulisi auttaa maailmaa ymmärtämään ongelma ja sen ratkaisu. Tämä on oivallinen aika levittämiselle. Jos menetämme tämän hetken, silloin omenan mätä puoli tulee paljastumaan koko kitkeryydessään.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed