Miten Materiaali Pitää Ymmärtää: Sydämellä Vai Mielellä?

Kysymys: On monta asiaa, jota en ymmärrä. Milloin eheän järjestelmän kokonaiskuva vihdoinkin muuttuu vähän selkeämmäksi ?

Vastaus: Olen vuosia opiskellut tätä materiaalia. Olen ihminen, joka on tottunut opiskelemaan ja minulle kaikki nuo diagrammit, piirustukset ja järjestelmät ovat kuin leipä nälkäiselle: ”Nielen” ne isolla nautinnolla. Pidän järjestelmien analyysistä, sillä ammattini on lääketieteellinen kybernetiikka. Mutta kun aloin tutustua tähän järjestelmään, se oli täysin käsittämätön minulle ja useita kysymyksiä heräsi.

Kaikki kysymykset ratkeavat vain siinä määrin kun aistit materiaalin. Jos opiskelet sitä menemättä sisään siihen tunteinesi, et tule ymmärtämään mitään. Kaiken lisäksi, vaikka ymmärrät jotakin tänään, se tulee haihtumaan huomenna, sillä sinä muutut jatkuvasti. Mitä muistit eilen katoaa muististasi tänään, sillä halusi muuttuvat.

Ainoa tapa ymmärtää tätä järjestelmää on sen saavuttaminen. Saavuttaminen on mahdollista vain kun henkilön ominaisuudet vastaavat järjestelmää. Siksi sinun ei pidä ajatella miten omaksua tämä materiaali järjelläsi, vaan miten tuntea se sydämelläsi. Sydän ymmärtää, mieli ei.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed