Kysymyksiä Henkilön Omasta Suhteesta Ympäristöön

Kysymys: Olen tavannut viime aikoina ihmisiä, jotka sanovat minulle että teen vääriä asioita. Elän elämääni väärällä tavalla, minulla on väärä vaimo. Se kuinka näen maailman ja muut asiat on väärä.

Ryhmässä ystäväni kertovat minulle kuinka asiat “ovat”, aivan kuin he “tuntisivat” Luojan, aivan kuin he olisivat korkeammalla tasolla. Huomaan ihmisten puhuvan minulle kunnioituksetta sitä kohtaan mitä olen ja mitä voin saavuttaa. Yritän lähestyä ympärilläni olevia ihmisiä kunnioituksella ja kuunnella mitä heillä on sanottavanaan enkä sano heille että he elävät elämäänsä väärin.

Olen tästä hyvin poissa tolaltani enkä tiedä kuinka selvitä tässä kylmässä maailmassa. Onko tämä vain sitä, että egoni paljastaa minulle kasvonsa? Jos näin, mitä minun tulisi tehdä korjatakseni se? (Olen kysynyt tätä Luojalta, mutta en ole saanut yhtään ymmärrettävää vastusta.)

Vastaus: Tässä on kyse siitä, että Luoja suojelee sinua ylpeydeltä. Ole samaa mieltä kaikkien kanssa.

Kysymys: Olen opiskelija Bnei Baruchissa ja luulen ymmärtäväni kaikki blogissa käsitellyt konseptit. Kuitenkin kaikki pyrkimykseni selittää nämä konseptit läheisilleni, jotka eivät opiskele Kabbalaa, kohtaavat erinäisiä vastustuksen tasoja, vaihdellen “tämä on utopia”:sta hyvin agressiivisiin vihan ja sanojen purkauksiin, en halua toistaa niitä täällä.

Mitä neuvoisit minun tekevän, sen lisäksi että kehitän omaa ymmärrystäni Kabbalasta ja pyrin saavuttamaan adheesion Luojan kanssa?

Vastaus: Ole hiljaa ja opiskele itseäsi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: